MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güzel Köylü son bölümde Cemal'in çocuğu ortaya çıktı

Güzel Köylü 49. bölümü nefesleri kesti. Güzel Köylü son bölümde, köye gelen davetsiz küçük misafir Cemal'in oğlu çıkınca Güzel Köy'de işler karıştı.

Adeta bir fenomen haline gelen Güzel Köylü 49.bölümü izleyenlerinin karşısına sürpriz dolu sahneleriyle geldi. Çarşamba akşamlarına damga vuran, Güzelköy'de geçen maceraları kimi zaman komik kimi zamansa duygusal bir şekilde ortaya koyan dizinin bu bölümünde Gül'ü şok edecek bir gelişme yaşandı. Başrollerini Gizem Karaca Berk Cankat ve Mehmet Ali Nuroğlu gibi isimlerin paylaştığı, adeta bir fenomen haline gelen Güzel Köylü son bölümü 27 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana geldi.

GÜZEL KÖYLÜ 49. BÖLÜM ÖZETİ

Başrollerini Gizem Karaca Berk Cankat ve Mehmet Ali Nuroğlu gibi isimlerin paylaştığı Güzel Köylü 49. bölümü ile evlerimize konuk oldu. Dizinin bu bölümünde Cemal'i zor durumda bıracak bir misafir köye konuk oldu. Bir erkek çocuğunun Cemal'e baba diye haykırarak koşması, Gül'ü şoka uğratt. Acaba bu da Kaan'ın sinsi bir oyunu muydu? Gül, nasıl bir tepki verdi, Cemal ile Gül'ün arası açıldı mı? Güzel Köylü 49. bölümü bu soru işaretlerine yanıt olacak anlarıyla ekrana geldi.

GÜZEL KÖYLÜ FİNAL YAPIYOR

Star TV ekranlarının rekortmen dizisi Güzel Köylü 52. bölüm ile final yapma kararı aldı. Bir yaz dizisi olmasına rağmen uzun süredir reytingleri iyi olan Güzel Köylü 42 hafta boyunca zirveden inmedi ancak dizinin 17 Haziran'da final yapmasına karar verildi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler