MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güzel Köylü son bölümünde heyecan doruktaydı

Çarşamba akşamlarının eğlenceli dizisi Güzel Köylü 50. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Güzel Köylü son bölümünde Gül'ü şok eden gelişmeler yaşandıç

Adeta bir fenomen haline gelen Güzel Köylü 50. bölümü izleyenlerinin karşısına sürpriz dolu sahneleriyle geldi. Çarşamba akşamlarına damga vuran, Güzelköy'de geçen maceraları kimi zaman komik kimi zamansa duygusal bir şekilde ortaya koyan dizinin bu bölümünde köylüler, sahilde cafe açma heyecanı yaşadı. Başrollerini Gizem Karaca Berk Cankat ve Mehmet Ali Nuroğlu gibi isimlerin paylaştığı, adeta bir fenomen haline gelen Güzel Köylü 50. bölümü yeni gelişmeleriyle 3 Haziran Çarşamba akşamı Star Tv ekranlarına geldi.

GÜZEL KÖYLÜ 50. BÖLÜM ÖZETİ

Gül ve Cemal'in evine kadar gelen Nina ve çocuğu, Niyazi usta bir manevrayla oradan uzaklaştırmayı başardı. Cemal'i kurtarmak için çocuğun kendisine ait olduğunu söyledi. Ancak Sultan Ana'nın vereceği tepkiyi hiç düşünmemişti, Sultan Ana küplere bindi. Bir biçimde Niyazi Sultanana'yı ikna eder ancak Gül'ün kafası karışmıştı. Kaan ise bu işin peşini bırakmamaya kararlıydı. Çocuğun Cemal'e ait olduğunu Gül'e ispatlamak için elinden geleni yaptı.

Öte yandan usuf, Hüsnü'nün sahildeki kafesini hemen açacağını öğrenince hemen kolları sıvadı ve gece, tüm aile çalışarak kendi kafelerinin açılışını aynı güne yetiştirdi, açılışa bütün köy davetliydi. Gül ve Cemal, kafelerini açılış için hazırlamaya gittiklerinde Yusuf'ların onlara oynadığı oyunlardan habersizdi ve büyük bir süprizle karşılaştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler