MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güzel Köylü izleyicilerine kötü haber

Star Tv ekranlarının beğenilen dizisi Güzel Köylü final bölümünün ne zaman yapılacağı açıklandı. Gold Film'in başarılı dizisi Güzel Köylü 16 Temmuz'da sezon finali yapacak.

Ege insanlarının samimi bir dille anlatan Güzel Köylü sezon finali tarihi belli oldu! Başrollerinde Gizem Karaca, Mehmet Ali Nuroğlu ve Berk Cankat'ın yer aldığı dizi 16 Temmuz'da sezona verecek.

Yaz dizisi olarak başlayan ancak kısa sürede yakaladığı başarıyla kış sezonunda da devam eden Güzel Köylü sezon finali yapacağı tarih açıklandı. Başrollerinde Gizem Karaca, Mehmet Ali Nuroğlu ve Berk Cankat'ın yer aldığı Gold Film'in başarılı dizisi 56.bölümüyle sezona ara verecek.

16 Temmuz itibariyle bir süre ekranlarda olmayacak Güzel Köylü Eylül ayında Star tv ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.Final tarihi ile ilgili ilk açıklama Gold Film'in sahibi Faruk Turgut tarafından geldi. Turgut, "Güzel köylü Temmuz sonuna kadar ekranlarda olacaktır. Temmuz'un 3 haftası sezon finali yapacaktır" açıklamasında bulundu.
GÜZEL KÖYLÜ'DE EN SON OLANLAR

Kaan ve Kamuran yaptıkları anlaşma üzerine Gül ve Cemal'i huzursuz etmek için harekete geçti. Gül ve Cemal'in evlerinin bulunduğu ormanda yürüyüş yaparak kendilerini zorla evlerine davet ettirip Cemal'in süprizini bozdular. Öte yandan Cemal işletmeye açacakları yerin planlarını hazırlarken Yusuf ve Bünyamin de belediyeye baş vurup aynı yere talip olduklarını söyledi. Ancak bundan Cemal ve Gül'ün haberi yoktu. Sultanana'nın ilk aşkı Fırat ise ortadan kaybolurken Sultanana ile ilgili gerçekleri anlatan bir mektup bırakmıştı. Bu mektup Gül ve ablasının kafasını karıştırdıve Nihal, gerçeği öğrenmek üzere araştırmaya karar verdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler