MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güzel Köylü son bölümü Star'da yayınlandı

Sevilen dizi Güzel Köylü son bölümü eğlenceli dakikalar yaşattı. Güzel Köylü 23. bölümü 20.30'da Star'da ekrana geldi. Son bölümde Hilal son anda fikrini değiştirdi, herkes şaşırdı.

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Güzel Köylü son bölümü bu akşam izleyici karşısına çıktı. Dizide olaylar eksik olmadı. Son bölümde Hilal'in nikah masasına vereceği cevap ortalığı karıştırdı. Hilal'in son anda değiştirdiği bu karar herkesi şoka uğratırken, Gül bu hareketten memnun kaldı. Gizem Karaca, Mehmet Ali Nuroğlu ve Berk Cankat'ın başrollerini üstlendiği dizide bu hafta bomba haberler izleyiciyi bekledi.

Güzel Köylü son bölümde düğün günü gerçekleşti. Hilal'in nikah masasında vereceği cevap ise herkesi şaşırttı. Bu aklın Gül tarafından Hilal'e verildiğini öğrenen köylüler gözlerini Gül'e doğrulttu. Gül ise Hilal'e bu fikri Cemal'dan esinlenerek verdi.

Düğün gecesi Kamuran'daki değişim Gül'ün Kamuran'ı kıskanmasına neden oldu. Kamuran o gece pek çok ismin dikkatini çekti. Gül'ün de dahil olduğu bu isimlerden bir diğeri ise Kaan oldu. Kaan Kamuran'ın güzel bir kız olduğunu ve birkaç değişimle çok daha iyi olabileceğini fark etti. Güzel Köylü son bölümde Gül Cemal'i Niyazi'nin evinde kalan Seval konusunda iyice sıkıştırmaya başladı. Cemal'in sessiz kalması Gül'ü daha da meraklandırdı. Seval'in Kamuran'la birlikteliğinin olduğunu öğrenen Gül, olayı daha da merak etti. Güzel Köylü son bölümde Gül bu konuyu iyice araştırmaya karar verdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler