MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güzel Köylü'nün sevişme sahneleri sosyal medyayı salladı

Güzel Köylü dizisinin başrol oyuncusu Gizem Karaca'nın sevişme sahnelerini dizinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan sosyal medyadan paylaştı. Gizem Karaca'nın yayınlanan görüntüleri sosyal medyayı adeta salladı.

Aşk yaşadıkları gündeme gelen ancak Survivor yarışmacısı Anıl Tetik'in "Aramızda aşk yok, arkadaşız" dediği Gizem Karaca, başrolünü oynadığı Güzel Köylü dizisindeki rol arkadaşı Berk Cankat'la samimi sahneler çekti. Güzel Köylü dizisinin ilerleyen bölümlerinde çıkacak aşk karelerini dizinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan sosyal medyadan paylaştı.

Güzel oyuncunun Survivor adasına giderken yolcu ettiği Tetik'in açıklamaları sonrası bu sahneleri çekmesi manidar bulundu.

GİZEM KARACA KİMDİR?

Güzel Köylü dizisinin yıldızı Gizem Karaca 7 Eylül 1992 yılında İstanbul'da doğdu. Çocukluğu ABD ve Kanada'da geçti. Lise bittikten sonra İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandı.

İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü kazandıktan sonra zor geçen derslerden kaçmak isteyen Gizem Karaca, Güzellik Yarışmasına katılmaya karar vermiş, Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur. Yarışma bittikten sonra 2012 yılında yayınlanan Eve Düşen Yıldırım adlı dizide başrol ile oyunculuk kariyerine başlamıştır.

2012-de Emir'in Yolu isimli ikinci dizisinde de baş rol Güneş Sancaktar'ı oynadı. 13. bölümün ardından dizi yayından kaldırıldığı için bir süre Amerika'ya gidip New York Film Akademisi'nde oyunculuk eğitimi alan Gizem Karaca Güzel Köylü dizisiyle dikkat çekmeye devam etmektedir.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler