MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güzel oyuncunun 'gazlı' intikamı

Evangeline Lilly hostes olarak çalışırken başından geçen komik anısını Jay Leno'nun şovunda izleyicilerle paylaştı

Evangeline Lilly yeni filmi Real Steel "Çelik Yumruklar"ın tanıtımı için pazartesi gecesi katıldığı Jay Leno Show'da, ünlü olmadan evvel hostes olarak çalıştığı yıllarda başından geçen çok ilginç bir anısını anlattı.

Ünlü yıldız "Lost" dizisiyle tanınmadan evvel "Royal Airlines"ta hostes olarak çalıştığı zamanları ve işini "beterin de beteri" olarak tarif ederken bir yolcu ile yaşadığı kötü anısını ve sonrasında nasıl intikam aldığını milyonların önünde açık yüreklilikle paylaştı.

[

EVANGELİNE DİZİLERİN EN SEKSİ AKTRİSİ (FOTO - GALERİ)](http://birbak.mynet.com/galeri/guzel-oyuncunun-gazli-intikami/274/11081)
"Yine bir uçuş sırasında, ki o günde müthiş gaz sıkışması yaşarken bir yolcu bana çok kötü davranmıştı. Cidden çok zor bir gündü, çünkü hem gazla hem de böyle berbat bir yolcu ile uğraşıyordum. Sonunda bu herif cidden haddini aştı ve tepemin tasını attırdı. İşte o anda ben de karar verdim. Karnımda tuta tuta biriktirmiş olduğum tüm gazı servis için tekrar koridora çıktığımda tam o yolcunun önünden geçerken herifin yüzüne doğru saldım."

Biz de sizi buradan uyaralım; uçuş sırasında kesinlikle hosteslerin tepesinin tasını attırmayın.

[Evangeline Lillynin gazlı intikamı..](http://video.mynet.com/1nisannn/Evangeline-Lilly-nin-gazli-intikami/1337618/ "Evangeline Lillynin gazlı intikamı..") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
Yerel Seçim 2024

En Çok Aranan Haberler