MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hacı Sabancı Ferrari ile baba ve kızına çarptı, soruşturma başlatıldı

Ünlü iş adamı Hacı Sabancı, Ferrari aracıyla yasak yerde U dönüşü yaparken motosikletli baba ve kıza çarptı. Baba şikâyetçi oldu, savcılık soruşturma başlattı.

Hacı Sabancı'nın torunu ve Ömer Sabancı'nın oğlu Hacı Sabancı, İstanbul- Sarıyer'de kırmızı Ferrari'siyle motosikletli bir baba-kıza çarptı. Olay, geçtiğimiz günlerde meydana geldi. Hacı Sabancı, Ferrari marka aracını Kireçburnu Mahallesi Haydar Aliyev Caddesi'nde bulunan bir otoparkta park etti. Bir müddet sonra aracına geri dönen Sabancı, karşı yola geçmek için U dönüşü yaparken bir motosiklete çarptı. Kaza sonucu yaralanan Vedat Kanal ve kızı Çağla Kanal, Okmeydanı eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Vedat Kanal'ın sol ayağı kırılırken kızı Çağla Kanal'ın ise sağ elinde zedelenme meydana geldi.

ŞİKÂYETÇİ OLDULAR
Tarabya Polis Merkezi'ne götürülen Vedat Kanal'ın ifadesine başvuruldu. İfadesinde, 13 yaşındaki kızı Çağla Kanal ile Sarıyer'de seyir halinde olduğunu, kırmızı renkli bir aracın hızla dönüş yaparak motosikletine çarptığını kaydetti. Çarpışma sonucu kızıyla yaralandıklarını belirten Kanal, şikâyetçi oldu Şüpheli sıfatıyla ifadesine başvurulan ünlü işadamı ise aracıyla bir otoparktan çıktığını, karşı yola geçmek için U dönüşü yaptığını, motosikletin aracına çarpması sonucu aracın sağ tarafında hasar meydana geldiğini ve karşı tarafın hafif şekilde yaralandığını kaydetti. Polis ekiplerince kazanın gerçekleştiği yerde yapılan incelemeler sonucu, Hacı Sabancı'nın U dönüşünün yasak olduğunu gösterir levhaya rağmen U dönüşü yaparak Vedat Kanal ve Çağla Kanal'ın yaralanmasına neden olduğu tespit edildi. Dosya savcılığa gönderildi. Savcılık da ünlü işadamı hakkında soruşturma başlattı. (Günaydın)

Keşfet


En Çok Aranan Haberler