MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hadise'den fena azar

Şarkıcı Hadise, objektiflere makyajsız takılınca olanlar oldu. Yürürken önünü görmekte zorlanan ve sinirlenen Hadise "Neden etrafına iyi bakmıyorsun" diyerek şoförünü azarladı.

Seksi kıyaferleriyle sık sık gündeme gelen Hadise, Etiler'de modacı Zeynep Tosun'un ofisine girerken görüntülendi. VIP aracıyla modaevinin kapısında beliren Hadise, karşısında basın mensuplarını görünce sinirlendi ve ne yapacağını şaşırdı. Makyajsız haliyle kameralarının karşısına geçmek istmeyen Hadise, yardımcısının uyarısı üzerine eliyle yüzünü gizlemeye çalıştı. Yürürken önünü görmekte zorlanan ve sinirlenen Hadise "Neden etrafına iyi bakmıyorsun" diyerek şoförünü azarladı. Şoförün sıkıntısı yüzüne yansıdı.

HADİSE KİMDİR?

22 Ekim 1985'te doğan Hadise Açıkgöz, Belçika'da Sivaslı bir ailenin kızı olarak doğup büyümüştür. Şimdilerin başarılı şarkıcısı, 2003 yılında Idool 2003 yarışmasına katıldı, birinci olamamasına rağmen albüm teklifi almasının üzerine albüm hazırlıklarına başlamıştır. 2005'te yayımlanan ilk stüdyo albümü Sweat'te yer alan "Stir Me Up" şarkısıyla Belçika'da ve Türkiye'de tanındı. Türk basınının kendisiyle ilgilenmesinden sonra kariyerini Türkiye'ye taşımıştır. Christina Aguilera, Brandy Norwood ve Beyoncé'den ilham aldığını ifade eden Hadise, 2011 yılından O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapmıştır. Güzel yıldız, bir Altın Kelebek Ödülü ve üç TMF Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazanmıştır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler