MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hadise ile Hakan Baş kameralara yakalandı

Şarkıcı Hadise Hakan Baş ile Emirgan'da bir mekanda görüldü. İkili arasındaki yakınlık ise gözlerden kaçmadı.

Tv 8'de yayınlanan O Ses Türkiye adlı ses yarışmasında jüri üyesi olan ünlü şarkıcı Hadise, Hakan Baş ile görüldü. Hadise ile Hakan Baş'ın bir mekanda birlikte görülmesi aşk dedikodularına neden oldu.

Son olarak Selin İmer ile aşk yaşayan ve sürekli magazin sayfalarını süsleyen Hakan Baş Hadise ile görüldü. Sinan Akçıl'dan ayrıldıktan sonra kalbini aşka kapatan Hadise'nin Hakan Baş ile görülmesinin ardından ikili arasında bir aşk yaşandığına dair dedikodular artmaya başladı.

Hadise ile Hakan Baş Emirgan'nın sürpriz mekanlarından Gizli Kalsın'da görüntülendi. İkili arasında samimiyet gözlerden kaçmadı. Cumartesi akşamı pizzacıya meşrubat kapısından giren Hadise ve Hakan Baş önce dans etti. İkili ardından bir köşede dakikalarda konuştu. Gecenin ardından birlikte mekandan ayrıldılar.

Hadise'nin adı Sinan Akçıl'dan ayrılmasından sonra magazin sayfalarında daha sık görülmeye başlandı. Daha önce de Hadise ile Seda Sayan ve Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin arasında aşk yaşandığına dair dedikodular çıkmıştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler