MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hadise'nin teklifi Survivor son bölüme damga vurdu

Survivor birleşme partisinde canlı performansıyla yarışmacıları eğlendiren Hadise, Hilmicem'den özel dans hocası olmasını istedi. Sesi ve dansıyla geceye damga vuran Hadise jüri üyeliği de yaptı.

Acun Alıcalı'nın bir dönem çok ses getiren yarışması "Yok Böyle Dans" adlı yarışma programı bu sefer Survivor adasında yarışmacılar arasında yapıldı. Jüri masasında ise Acun Ilıcalı, Alp Kırşan ve Hadise yer aldı. Yarışmacıların performanstan önce Dominik Cumhuriyeti'nin en iddialı dansçı partnerleri ile sadece 1 saat çalışmalarına rağmen dans figürleri jüri ve arkadaşları tarafından oldukça beğeni topladı.

Özellikle Gönüllüler takımında mücadele eden Hilmicem'in başarılı performansı Hadise'yi etkiledi ve jüriden en yüksek puanı alarak yarışmayı birinci olarak tamamladı. Hilmicem'in performansına hayran kalan Hadise'den ise başarılı yarışmacıya sürpriz bir teklif geldi. Hadise, Hilmicem'in dansını çok beğendiğini ifade ederek "Bir sorum var Hilmicem, Özel dans hocam olmak ister misin?" dedi. Teklif karşısında oldukça şaşıran Hilmicem, ünlü şarkıcıya 'tabiki seve seve' cevabını verdi. 29 puanla en yüksek oyu alan Hilmicem, önümüzdeki sene Survivor'a birleşme partisine katılmanın biletini almış oldu.

SURVİVOR YARIŞMACILARINA KÖTÜ SÜRPRİZ
Hadise'nin şarkılarıyla oldukça eğlenen Survivor yarışmacıları adalarına gittiklerinde kötü bir sürprizle karşılaştı. Adada yaptıkları her şeyin yıkılmıştı. Survivor yeni bölümlerinde ada hayatına sıfırdan başlayan yarışmacılar yeniden yatacak baraka ve hayatlarını az da olsa kolaylaştıracak icatlar yapmaya çalışacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler