MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hadise Yaz Günü klibiyle olay oldu

Hadise Yaz Günü şarkısına klip çekmek için Dominik'e gitti. Hadise'ye Yaz Günü klibinde Miami'den gelen ünlü model Andre Costa eşlik etti.

Hadise, yeni çıkan "Tavsiye" albümündeki " Yaz Günü" şarkısına klip çekmek için Dominik'te kamera karşısına geçti. Cesur kıyafetleriyle sık sık sosyal ve yazılı medyada gündeme gelen Hadise'nin yeni klibinde cesur görüntüler vardı. Yeni albümünün klibi için Dominik'e giden Ünlü Sanatçı Hadise'nin klibinin ilk görüntüleri gündeme bomba gibi düştü. Bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Hadise'nin Beyonce'ye benzerliği de dikkat çekti. Böylece ünlü sanatçı, hayranlarının merakını paylaştığı fotoğrafla bir nebze olsun gidermiş oldu.

Son zamanlarda fazla kilolarıyla başı dertte olduğu bilinen Hadise, bikinili klip çekmek için Dominik'i seçti. Hülya Açıkgöz'ün yönetmenliğini yaptığı "Yaz Günü" klibinde Hadise'ye eşlik eden isim, Miami'den gelen ünlü model Andre Costa eşlik etti. Güzel Şarkıcı Hadise ve bu klip için özel olarak Miami'den Dominik'e gelen Costa, senaryo gereği bir hayli yakınlaştı. Survivor yarışması için Dominik'te bulunan Acun Ilıcalı'nın davetlisi olan Hadise'nin klibi bedavaya getirdiği öğrenildi.

HADİSE'NİN KİLOLARINA FOTOĞRAFLI YANIT

Hadise'nin yeni klibi adeta "Hadise'nin kilolarıyla başı dertte!" haberlerine cevap gibiydi. Geçtiğimiz günlerde Çanakkale'deki bir alışveriş merkezinde sahneye çıkan Hadise'nin giydiği kıyafet fazlalıklarını gözler önüne sermiş, mide bölgesindeki fazlalıkları elbiseden taştmıştı. Diyette olduğu bilinen Hadise'nin yeni klipteki görüntüleri, bu yüzden oldukça şaşırttı.

HADİSE'NİN YAZ GÜNÜ ŞARKISININ SÖZLERİ

Kapımı çal hadi kapımı çal
Hazır ettim ben beni
Geçir kendimden
Hadi hadi nefesim oL
Zehirlendim zehirlendim
Turuncu bir ateş gibi sıcaksın
Aşkı kalbimi tutuşturan tek sen olacaksın
Yaz günü yakar bu güneş kavurur ya
Kalbimi çalar bu deniz tadı aşk ya
Geceye düşer yakamoz ışığında
Beni al kollarına sar bırakma

HADİSE KİMDİR?

22 Ekim 1985'te doğan Hadise Açıkgöz, Belçika'da Sivaslı bir ailenin kızı olarak doğup büyüdü. 2003 yılında Idool 2003 yarışmasına katıldı, birinci olamamasına rağmen albüm teklifi almasının üzerine albüm hazırlıklarına başladı. 2005'te yayımlanan ilk stüdyo albümü Sweat'te yer alan "Stir Me Up" şarkısıyla Belçika'da ve Türkiye'de tanındı. Türk basınının kendisiyle ilgilenmesinden sonra kariyerini Türkiye'ye taşıdı.Christina Aguilera, Brandy Norwood ve Beyoncé'den ilham aldığını ifade eden Hadise, 2011 yılından beri devam etmekte olan O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği görevine devam etmektedir. Bir Altın Kelebek Ödülü ve üç TMF Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler