MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hakan Hatipoğlu'ndan gözyaşına boğacak paylaşım

Survivor All Star'dan elenen Hakan Hatipoğlu, yarışmaya veda eder etmez sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Survivor All Star'a 120 gün sonra veda eden Hakan Hatipoğlu'nun açıklamaları oldukça duygusaldı.

HAKAN HATİPOĞLU'NUN TÜM AÇIKLAMALARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

Survivor All Star'a 120 gün sonra veda eden Hakan Hatipoğlu, hem adadan ayrılırken hem de Instagram hesabından duygusal bir konuşma yaptı. Hakan Hatipoğlu, 25 Haziran ada konseyinde Survivor All Star 'a veda ederken adadaki 5 isim için ayrı ayrı konuşma yaparken, elendikten sonra sosyal medya hesabından da yazdıklarıyla örnek teşkil edecek açıklamalarda bulundu. Hakan Hatipoğlu'nun açıklamaları ve hayatı haberimizde!

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

28 Kasım 1979 yılında Çanakkale'de doğan Hakan Hatipoğlu, Işık Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. Ayrıca Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme eğitimi alan Milli sporcu ve oyuncu Hakan Hatipoğlu, Var Mısın Yok Musun yarışmasıyla adını duyurmuştur. Yarışmada arkadaşı olan Gizem Akın ile evlenmiştir. Adalarsporda faal şekilde su topu oynayan Hakan Hatipoğlu, 2013 Akdeniz Oyunları'nda Türkiye Sutopu Milli Takımı'nda yer almıştır.2009-2010 senesinde Survivor Ünlüler-Gönüllüler'de yer alan Hakan Hatipoğlu, Behzat Ç. dizisinde de rol almıştır.

"BENİ BEKLEYEN DAHA BÜYÜK HAYALLERİM VAR"

Hakan Hatipoğlu kararı duyunca üzülse de, eleneceğini hissettiğini ifade ederken vedasını şu sözlerle yaptı:

"Burda kalmak finale gitmek isterdim. Buraya gelmek bile benim için başarıydı. Bende gideceğimi hissetmiştim. Giderken denize, barakalara, sandığa hepsine dokundum. Sadece insan ilişkilerinde değil doğaya olan sevgiyi ve saygıyı burda daha çok öğrendim. Açlığı tekrardan hatırladım. Hasret her zaman kalbimizde yara oldu. Allah kimseyi sevdikleri ile sınamasın sevdiklerinden ayırmasın. Gidiyorum... Kafam dik ve gururluyum. İstediğim hayalin ucuna kadar geldim. Beni dışarda bekleyen çok daha büyük hayallerim umutlarım var."

HAKAN HATİPOĞU'NDAN 5 ARKADAŞINA MESAJ

Hakan Hatipoğlu finale çok yakın olan 5 arkadaşı için de değerlendirmelerde bulundu ve hepsi için ayrı dileklerde bulundu.

Burda 120 gün boyunca çok güzel şeyler paylaştım. Turabi'yle oyun alanında zor anlar yaşadık. Karakterlerimiz nedeniyle. Ama önce insanız. Ben Turabi'ye de şans diliyorum. Merve takım arkadaşım şampiyon olmasını isterim. Begüm'ü çok taktir ediyorum. Hasan'ın dost evi hepimiz için güzel örnek oldu.

"HERKES ŞAMPİYONDU"

Hakan Hatipoğlu elenmesinin ardından Instagram sayfasında duygusal bir yazı yayınladı. "Survivor maceramın sonuna geldik. Hayatımın en dolu, en öğretici ve en güzel 4 ayının ıssız bir adada, secdiklerimden çok uzakta ve açlıkla geçeceğini tahmin edemezdim. Geriye baktığım zaman çok mücadele ettim, yıprandım, yoruldum ama her gün farklı bir tecrübe ekledim hayatıma Survivor All Star'da... doğanın gücüne ve merhametine tanık oldum. DNA olarak maymundan sadece yüzde 1 daha üstün olan biz insanların, bir maymunun şartlarında, doğada esasen ne kadar aciz olduğunu gördüm. Çok kişiyle mücadele ettim, çok kişi de benimle... Bazen kırdık, bazen kırıldık. Pes etmeden hepimiz Survivor All Star olmak için mücadele ettik. Benim için herkes Survivor'dı, herkes şampiyondu. Söyleyebileceğim tek şey sevginin ve saygının kıymetini bilin. Çünkü hayat size her şeyi veriyor, telefi ettiriyor yada yettiriyor ama sevdiklerinizin ve sağlığın yeri dolmuyor."

"İYİ BİR BABA OLMAK İSTİYORUM"

"Bütün Survivorsevdiklerime ve aileme kavuşacağım o anı bekledim. Şimdi benim için eve dönme ve kavuşma zamanı. ayrılıklar da güzeldir, kavuşmalar bir fazlaysa ayrılıktan. Finale kalamadım, All Star olamadım ama iyi bir evlat, iyi bir eş, iyi bir vatandaş olmak için var gücümle hayat mücadeleme devam edeceğim. Ve Survivor boyunca kurguladığım en büyük planı hayata geçirmeyi çok istiyorum, iyi bir baba olabilme hayalimi..."

Vitrin


En Çok Aranan Haberler