MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hande Erçel: Asla kabul etmem

Güneşin Kızları dizisinin Selin'i Hande Erçel, açıklamalarıyla şaşırttı. Dizisi ve özel hayatı hakkındaki soruları yanıtlayan Hande Erçel, diziden yola çıkarak sorulan "İlişkide üçüncü bir kişiyi kabul eder misiniz?" sorusuna: "Asla kabul etmem. İlişki dediğin iki kişiliktir." yanıtını verdi.

Güneşin Kızları adlı dizisindeki rolüyle adından söz ettiren Hande Erçel, çok konuşulacak bir röportaj verdi. Kanal D'nin kısa sürede reytingleri alt üst eden dizisi Güneşin Kızları'nın Selin'i Hande Erçel, özel hayatını anlattı. Dizideki karakteri hakkında konuşan Hande Erçel, verdiği bir röportajda ikili ilişkilere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte, kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan genç ve başarılı oyuncunun çarpıcı açıklamalarının satırbaşları!

"GÜNEŞİN KIZLARI ADIMIMIN EN BÜYÜĞÜ OLDU"

Nasıl keşfedildiği sorulan Hande Erçel, çocukluğundan beri amacının oyunculuk olduğunu söyledikten sonra şu ifadeleri kullandı. "İçimden bir şey sürekli bunu söylüyordu. Bu yüzden bir yandan da oyunculuk eğitimi almaya başladım. İlk işim "Çılgın Dershane Üniversitede" dizisinde Meryem karakteriydi. Ardından Fikret Kuşkan'ın başrolünde olduğu "Hayat Ağacı" dizisinde oynadım. O set benim için okul gibiydi. "Güneşin Kızları" dizisiyse adımlarımın en büyüğü oldu. Bir tırmanış gibi. Ben bunu istedim. Bu yüzden bana verildiğini düşünüyorum. "

"İLİŞKİ DEDİĞİN İKİ KİŞİLİKTİR"

Hem dizide hayat verdiği karakterden yola çıkarak sorulan hem de özel hayatına dair merak edilen sorulara yanıt veren Hande Erçel, dizideki gibi aşkın arasına üçüncü kişi girse, kabul eder misiniz sorusuna: "Asla kabul etmem. İlişki dediğin iki kişiliktir." yanıtını verdi.

"EN ÖNEMLİ ŞEY SADAKAT"

Pek çok hayranının merak ettiği "Erkek arkadaşınız var mı?" sorusuna "Yok. Çünkü işime odaklanmak istiyorum. Aşk, hiç beklemediğim bir anda gelirse gelir." cevabını verdi. Güzel oyuncu iki kere aşık olduğunu ise şu sözlerle anlattı. "19 ve 22 yaşımda aşık oldum. Daha yeniydi aslında. Ama bitti. Süreç böyle gerektirdi. Her şey saygıyla bitti." Bir ilişkide kendisi için sadakatin çok önemli olduğunu dile getiren Hande Erçel, ideal erken tanımını şöyle yaptı: "Sadık. Ne istediğini bilen bir erkek. Benim için ilişkide en önemli şey sadakat."

Vitrin


En Çok Aranan Haberler