MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hanife canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

Zuhal Topal'ın fenomen gelin adayı Hanife, canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı. Gerçek aşkı aradığını belirten ve kimseden bir beklentisi olmadığını belirten Hanife, 'Kimseye güvenemiyorum. Huzurum kalmadı artık' diyerek hüngür hüngür ağladı.

Hanife'nin ağladığını fark eden sunucu Zuhal Topal ise gelin adayının gözyaşlarının sebebini sordu. Kendisi için gelen adayların hemen gittiğini belirten Hanife; 'Beni üzen şey beni gerçekten kimin sevip, kimin sevmediğini anlayamamak. İnsanların ne şekilde bana yaklaştığını anlayamıyorum artık. Ben bugün aşık olduğum adamı bulduğumda herhangi bir televizyon programında değil, dışarıda da evlenirim. Hep geliyorlar, gidiyorlar' dedi.

Zuhal Topal da başka bir şeyin önemli olmadığını, stüdyodaki adayların mutlu olmasının önemli olduğunu vurguladı. Topal sözlerine devam etti: 'Gerçekten sana değer veren, senin yanında olur ve gitmez. Bu herkes için geçerli. Bu bir oyun değil, reyting için, para için yapılabilecek bir şey değil. İnsanlar ne olduklarını unutuyorlar. Unutmayınız ki gencecik insanların gelecekleri söz konusu. Bazı insanlar bu uğurda kullanılıyorlar.'

Hala ağlamaya devam eden Hanife; Yemin ederim ben aşık olayım çadırda yaşayacağım. Gelmesin kimse düğün dernek istemiyorum' dedi ve stüdyodan ayrıldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler