MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Harun Kolçak yeni bir operasyon daha geçirdi

Geçtiğimiz günlerde aniden fenalaşarak yoğun bakıma kaldırılan Türk pop müziğin efsane ismi Harun Kolçak'ın tedavisi devam ederken bir operasyon daha geçirdiği öğrenildi.

Prostat kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören usta sanatçı Harun Kolçak'tan yeni gelişme. 4 gün önce Acıbadem Maslak hastanesi yoğun bakıma kaldırılan Kolçak'ın 2'nci bir operasyon geçirdiği öğrenildi.

Hastane doktoru Başhekim Dr. Cengiz Bavbek sanatçının sağlık durumunu şu sözlerle açıklamıştı:
"Harun Kolçak, hastanemize ağır septik şok tablosunda getirilmiştir. Yapılan tetkik ve incelemelerde, mevcut lokal ileri tümör zemininde gelişen enfeksiyon nedeniyle genel durumun bozulduğu tespit edilmiş olup, acil bir şekilde ameliyata alınmıştır. Yapılan cerrahi müdahale sonrası, hastamızın halen hastanemiz yoğun bakım ünitesinde takip ve tedavisi devam etmektedir"

Harun Kolçak'ın yakın arkadaşı Sibel Bekenli de usta sanatçının yanından bir an olsun ayrılmıyor. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Bekenli, Harun Kolçak'ın bir operasyon daha geçirdiğini şu sözlerle duyurdu:

"Arkadaşlar Harun bir operasyon daha geçirdi ve benim canımın içi sıkı duruyor. Siz de durun ve dualarınızı esirgemeyin"


Vitrin


En Çok Aranan Haberler