MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hasan Doğru'ya sürpriz davet

O Ses Türkiye birincisi Hasan Doğru hünerlerini devlet protokolü için sergileyecek.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Acun Medya, Türk Hava Kurumu'nun 89. yılı nedeniyle Ankara'da düzenleyeceği kuruluş yıl dönümü etkinliğine 'O Ses Türkiye' adlı yarışmada 1'inci olan Hasan Doğru'nun katılmasına destek verdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da davetli olduğu gecede, O Ses Türkiye birincisi Hasan Doğru hünerlerini devlet protokolü için sergileyecek. THK Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürü İsmail Çanak yaptığı açıklamada, "Acun Ilıcalı tarafından Kurumumuza verilen destek sadece Hasan Doğru ile sınırlı değil, kendisi Kurumumuza farklı mecralarda da önemli destekler veriyor, ancak bu tür konuları paylaşmayı pek sevmiyor. Bu nedenle biz de kendisinin bu hassasiyetine saygı duyuyoruz" dedi.

Türk Hava Kurumu tarafından her yıl 16 Şubat'ta gerçekleştirilen etkinliklerde Kurumun şimdiye kadar yaptığı faaliyetlerden kesitler katılımcılarla paylaşılıyor. Atatürk'ün 16 Şubat 1925 yılında temellerini attığı Türk Hava Kurumu, Türkiye'deki sivil ve sportif havacılığın gelişmesi için birçok önemli faaliyete imza atıyor. Özellikle Osman Yıldırım'ın genel başkan olarak seçilmesinden sonra çalışmalarını farklı bir boyuta taşıyan Türk Hava Kurumu, Türkiye'nin ilk ve tek, dünyanın 37'inci havacılık ve uzay üniversitesini ülkemize kazandırarak büyük ses getirmişti. Her yıl 300 binden fazla gence yemek ve konaklama dahil ücretsiz havacılık eğitimleri veren Türk Hava Kurumu, ayrıca havadan yangın söndürme, havadan hasta ve yaralı nakli hizmetleriyle de adından sıkça söz ettiriyor.

Hasan Doğru O Ses Türkiye'de böyle şampiyon olmuştu...


Yerel Seçim 2024

En Çok Aranan Haberler