MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hatırla Gönül 1. bölümüyle ekranlardaydı

Hatırla Gönül ilk bölümüyle dizi severlerin karşısına çıktı. Yayınlanan fragmanlarıyla heyecanlandıran yeni dizi Hatırla Gönül 1. bölümüyle 11 Ekim Pazar akşamı ekranlardaydı. İşte, Hatırla Gönül'den ilk bölümünde yaşananlar!

Ekranlarda fırtınalar estirmesi beklenen Hatırla Gönül 1. bölümüyle görücüye çıktı. Senaryosunu Deniz Yeşilgün ve Esra Çetek'in yazdığı, yönetmen koltuğunda da Gül Oğuz'un oturduğu dizinin ilk bölümünde ekran başındakiler karakterleri tanıma fırsatı buldu. Most Production'ın yapımcılığında, 1 yıldır senaryosu üzerinde titizlikle çalışılan dizide Gökçe Bahadır, Engin Öztürk ve Onur Saylak ters köşe roller oynayarak seyirciyi şaşırttı.İki erkeğin tutkulu aşkı arasında kalan Gönül'ün hikayesini çarpıcı bir şekilde ekrana taşıdı. Hatırla Gönül ilk bölümüyle 11 Ekim Pazar akşamı saat 20.00'de Star Tv'deydi!

HATIRLA GÖNÜL 1. BÖLÜM ÖZETİ

Hatırla Gönül ilk bölümünde; aynı hastanede çalışan hemşire Gönül ve cerrah Tekin'in Külkedisi masalına benzetilen aşkları mutlu sona ulaşmak üzereyken, Tekin'in eski sevgilisi ortaya çıktı ve yakışıklı prensin karanlık yüzü konusunda Gönül'ü uyardı. Duyduklarıyla sarsılan Gönül, hiçbirine inanmak istemedi, ancak artan şüpheleri ve ardı ardına yüzüne çarpan gerçekler onu süregiden hoş bir masaldan uyandırdı. Sevdiği erkekle yan yanayken karşı karşıya gelen Gönül kâbus gibi bir gecede başına gelenlerden dolayı şaşkın, çareyi kaçmakta buldu. Eski bir tanıdığının yanına sığınmaya çalışırken, kader karşısına kendi gibi yaralı birini çıkardı. Hapisten o gün çıkmış olan Yusuf, oğlunun intikamı için harekete geçmişti. Eski sevgilisinin ortaya çıkışı yüzünden sevdiği kadını kaybetmekle yüzleşen Tekin ise deliye dönmüş, her yerde Gönül'ü aramaktaydı. Ancak onu arayan sadece kendisi değildi. Gönül'ün bilmediği geçmişi onu adım adım takip edip, sonunda şok edici bir haberle karşısına çıkacaktı.

HATIRLA GÖNÜL KONUSU

Gönül karakteri ile ekrana gelecek olan Gökçe Bahadır, iki erkeğin tutkulu aşkı arasında sürüklenirken, hafızasıyla birlikte tüm anılarını, kimliğini ve sevdiği adamı yitiren bir kadını canlandıracak. Engin Öztürk ise, Yusuf rolünde kaybettiği oğlunun intikamıyla, yıllar sonra aşkı bulduğu kadının arasında tercih yapmak zorunda kalıyor. Tekin rolünü üstlenen Onur Saylak, sahip olduğu tüm güce ve tutku dolu aşkına rağmen, sevdiği kadını kaybetmekle yüzleşince tehlikeli kararlar almanın eşiğine gelen bir adamı oynayacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler