MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayat Şarkısı 2. bölüm finaliyle nefes kesti

Ekran macerasına geçtiğimiz hafta başlayan Hayat Şarkısı 2. bölümüyle ekrana kilitledi! Hülya, Cevher Ailesi'ne büyük bir oyun oynadı. Ancak final sahnesi işleri karıştırdı. İşte Hayat Şarkısı son bölümünde yaşananlara dair detaylar!

Uzun süredir konuşulan Hayat Şarkısı dizisi 9 Şubat Salı akşamı başladı. İlk bölümüyle dizi severleri etkilemeyi başaran Hayat Şarkısı 2. bölümü ise 16 Şubat akşamI izleyici karşısına çıktı. Arzuları ve sahip oldukları arasında ardı ardına savrulan kahramanların aşklarını, kavuşmalarını, vedalarını ve mücadelelerini anlatan dizinin son bölümünde Almanya'da büyük bir şok yaşayan Hülya pes etmemeye kararlıydı. Ne olursa olsun Kerim'i geri döndürmek için elinden geleni yaptı. Oyuncu kadrosunda; Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya, Ahmet Mümtaz Taylan, Seray Gözler, Deniz Hamzaoğlu, Pelin Öztekin, Deniz Altan, Aydan Taş, Olgun Toker, Almila Bağrıaçık, Serap Önder, Pınar Hamzaoğlu, Sibel Melek Arat,Taha Yusuf Tan, Aden Duru Orak, Elif Sevinç'in yer aldığı Hayat Şarkısı 16 Şubat akşam saat 20.00'de 2. bölümü ile ekrana geldi.

HAYAT ŞARKISI 2. BÖLÜM ÖZETİ

Hayat Şarkısı son bölümünde Almanya'ya giden Hülya büyük bir şok yaşadı. Kerim'in başka bir kadından çocuğu olacaktı. Ancak Hülya öylesine kararlıdır ki Kerim'in tehditleri bile yıldıramadı. Almanya'da büyük bir sürprizle karşılaşan Hülya, yeni bir plan yaptı.Hülya, Kerim'in Almanya'daki evine yerleşmiş ve kendi düzenini kurmuştu. Filiz'in peşinden giden Kerim, Filiz'in hamile olduğunu öğrendi ve Filiz'i çocuğu aldırmaya ikna etti. Kerim, kısa zaman içerisinde Hülya ile boşanmak ve kendini işine adamak niyetindeydi. Hülya ise, Cevher Ailesi'ni Kerim ile aralarının iyi olduğuna çoktan inandırmıştı. Melek, yerleştiği kasabadaki lokantayı açmak için tüm gücüyle çalıştı. Kaya, Nilay'ı takip ederek Melek'in yaşadığı yere geldi ve orada Melek'in kızım dediği bebeği görüp şaşkına döndü. Bebeğin babasının kim olduğunu öğrenmeye çalıştı. Hülya, Filiz'e sürpriz bir teklifte bulundu. Kerim işleri sebebiyle bir süreliğine Kenya'ya gitti. Döndüğünde onu büyük sürprizler bekliyordu.

HAYAT ŞARKISI KONUSU

Mudanya yakınlarındaki Işıklar Köyü'nde doğup büyümüş olan Bayram ve büyürken tek arkadaşı olan kan kardeşi Salih aynı kıza aşık olunca iki yakın arkadaşın arası bozulur. Aralarındaki anlaşmazlığı sonlandırmak isteyen Salih, oğlu Kerem ile Melek'i nişanlamak ister. Çocuklar büyüyüp evlenme çağına gelene kadar da farklı şehirlerde yaşamlarını sürdürmeye devam ederler.İki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul'da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz. Genç oğlu Kerim'i üniversiteden mezun olduğu gün yanına alarak Işıklar Köyü'nde iki kızı, Hülya ve Melek ile yaşayan Salih'in kapısını çalar. Salih de verdiği söze sadıktır ve Bayram'ın gelişi ile çocukların düğün kararını kesinleştirirler. Oysa her iki ailenin çocukları geçen yıllar içerisinde kendilerine ait birer hayat kurmuş ve farklı sevdalara ve hedeflere yönelmiştir. Gençler kendi aralarında bu mecburi evlilikle ilgili kararlar alıp, buldukları çözümlerle rahatlasalar da; hiç hesaba katmadıkları Hülya'nın planları çoktan devreye girmiştir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler