MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayat Şarkısı son bölümde şaşırtan yakınlaşma

Kanal D'nin dikkat çeken dizilerinden olmayı başaran Hayat Şarkısı son bölümü ile yine ekrana kilitledi. Diziye bu hafta Hülya ve Kerim'in öpüşme sahnesi damga vurdu. İşte Hayat Şarkısı son bölümünde yaşananlar!

Kanal D'nin kısa sürede alışkanlık yaratan dizisi Hayat Şarkısı'nın 9. bölümü yine çok iddialıydı! Son yaşananlar ardından büyük bir heyecan ve merakla beklenen Hayat Şarkısı'nın 5 Nisan Salı günü ekrana gelen bölümünde entrika ve romantizm biraradaydı. Zeynep'in intiharı yeni bir kaosa neden olurken; Filiz tehlikesinin yakınlaştığının farkında olmayan Hülya, Kerim ile gitgide daha fazla yakınlaştı. Burcu Biricik'in henüz çocukken içi isyan ve öfke ile dolan Hülya'ya, Birkan Sokullu'nun 19. yüzyıl aristokrat adamları gibi yaşayan Kerim'e hayat verdiği Hayat Şarkısı 9. bölümü 5 Nisan Salı günü Kanal D ekranlarındaydı!

[**

** ](https://www.mynet.com/hayat-sarkisi-9-bolum-2-fragmani-76824-mymagazin?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=haber)

HAYAT ŞARKISI 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

HAYAT ŞARKISI 9. BÖLÜM ÖZETİ

Zeynep'in intiharı yeni bir krize neden olur. Bayram Cevher ve Müfit karşı karşıya gelir. Müfit'in aileye karşı kullanacağı kozları vardır ve kızının mutsuz olması halinde bu kozları kullanmaktan çekinmeyecektir. Açık açık Hüseyin'i tehdit eder. Hüseyin, sevdiği kadın ve ailesinin itibarı için bir seçim yapmak zorunda kalır. Öte yandan Kerim ve Hülya her geçen gün daha da yakınlaşmak, birlikte daha fazla zaman geçirmektedir. Mehmet'i geri almayı takıntı haline getiren Filiz ise her şeyi göze almıştır. Yıllar sonra karşılaştığı Cem'in, Hülya'nın hayatından kolayca çıkmaya hiç niyeti yoktur. Hülya, Kerim'e bir şans daha verecek mi? Zeynep'in intiharı, Cevher Ailesi'ni nasıl etkileyecek? Tüm bu soru işaretlerine yanıt Hayat Şarkısı'nın heyecan dolu 9. bölümünde yanıt bulacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler