MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayat Yolunda 11. bölümde Melis Melda'ya şantaj yaptı

Hayat Yolunda 11. bölüm 17 Aralık Çarşamba akşamı izleyicilerle buluştu. Cem ve Yelda'nın sırlarının ortaya çıkmasıyla Melis harekete geçti. Melis Yelda'ya şantaj yapmaya başladı.

Başrollerini Engin Öztürk, Nur Fettahoğlu, Burak Yamantürk, İpek Karapınar, İlker İnanoğlu, Sinem Öztürk, Yıldıray Şahinler, Ceyda Tepeliler, Fulya Ulvan ve Ediz Hun'un paylaştığıHayat Yolunda 11. bölümüyle izleyenleri yine ekran başına kitledi. Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı dizinin bu bölümünde Cem ve Yelda'nın gizli kalmış sırlarının ortaya çıkması ile Melis'in eli güçlendi. Melis bildikleriyle Yelda'ya şantaj yapmaya başladı. Kanal D'nin sevilen dizisi Hayat Yolunda son bölümüyle 17 Aralık Çarşamba akşamı ekrana geldi.

Hayat Yolunda 11. bölümde Cem ve Yelda'nın büyük sırrı ortaya çıktı. Melis duyduklarından sonra Yelda'ya şantaj yaptı. Ebru ve Şafak, birbirlerine karşılıklı geçmişin hesabını sormak istediler. Hayat Yolunda son bölümde ancak Cem ve Yelda duruma müdahale etti. Fakat Şafak'ın aklı karıştı. Karısını Cem'den uzak tutmak için elinden geleni yapan Alp, bu sefer de Ebru'ya sürpriz teklifte bulundu. Melis, duyduklarından sonra Yelda'ya şantaj yaptı. Eğer Alp konusunda ona yardım etmezse, gerçekleri Şafak'a anlatacağını söyledi. Melis'in şantajına boyun eğmek istemeyen Yelda Hayat Yolunda 11. bölümde Cem'e gitti ve ondan çok geç olmadan Şafak'a gerçeği anlatmaları için destek olmasını istedi.

HAYAT YOLUNDA FİNALE YAKLAŞIYOR

Kanal D'de ekrana gelen Hayat Yolunda dizisi finale yaklaşıyor. Değişen reyting sisteminin ardından dizilerin yayın hayatına devam etme oranları oldukça düştü. Kanal D bu seneye oldukça iddialı başlayan Benim Adım Gültepe, Bana Artık Hicran De ve Urfalıyam Ezelden dizilerini yayından kaldırmıştı. Ayrıca Yalan Dünya gibi sevilen komedi dizisi de bu sezon ekranlara planlanandan daha erken veda etti. Şimdi ise Galip Derviş ve Hayat Yolunda dizileri için final kararı alındı.

Hayat Yolunda dizisi beklenen başlangıcı yapamasa da ilerleyen bölümlerle birlikte yükselişe geçmeyi başarmıştı ancak bu rakamlarda beklentileri karşılamaya yetmedi. D Productions tarafından hazırlanan dizi geçtiğimiz hafta Total'de 16. olurken, AB grubunda ise 4. sırada yer almıştı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler