MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayat Yolunda son bölümü Kanal D'de yayınlandı

Ekranların sevilen dizisi Hayat Yolunda dün Kanal D'de ekrana geldi. İzleyicileri soluksuz izlediği bir bölüm bekledi. 8. bölümde Selim, Cem'e aklındaki ismin Yelda olduğunu açıkladı.

Hayat Yolunda 8. bölümü izleyiciyi ekrana bağladı. Yeni gelişmeler sevenlerine heyecanlı dakikalar yaşattı. Başrollerini Engin Öztürk, Nur Fettahoğlu, Burak Yamantürk, İpek Karapınar, İlker İnanoğlu, Sinem Öztürk, Yıldıray Şahiner, Ceyda Tepeliler ve Ediz Hun'un paylaştığı Hayat Yolunda son bölümde Melis'in oyunları, Alp'i çılgına çevirdi. Hayat Yolunda son bölümü dün 20.00'de ekrana geldi.

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi Hayat Yolunda son bölümünde Selim, Cem'e itirafta bulundu. Aklındaki ismin Yelda olduğunu söyleyen Selim'e Alp nasıl bir yanıt verdi merak konusu oldu. Melis'in hamile olduğunu itiraf etmesi Alp'in canını sıktı. Son bölümde Alp, Melis'ten karnındaki bebeği aldırmasını istedi ancak Melis'in aklındaki yeni oyunlar Alp'i tekrar zora soktu. Selim annesinden miras kalan parayla hastanenin hisselerini Alp'ten satın almaya karar verdi. Veysel Hoca gerekli konuşmayı yapmış olsa da, Alp bu durumun Şafak'a bağlı olduğunu söyledi

Hayat Yolunda son bölümde Cem ve Şafak arasındaki kopukluklar ve yanlış anlaşılmalar devam etti ancak ikisi de birbiriyle konuşmaya cesaret edemedi. Gururları da işin tuzu biberi oldu. Beraber sıkça vakit geçirmeye başlayan Yelda ve Selim ise yakınlaşmaya başladı. Hayat Yolunda 8. bölümde bu durum Yelda'nın kafasını oldukça karıştırtı. Planını uygulamaya koyan Melis hamileliğinin, Şafak tarafından öğrenilmesini sağladı. Aldığı haberle Alp'le şiddetli tartışma içerisine giren Şafak, Cem'i sevdiğini itiraf etti. Alp şoka uğradı. Alp ve Cem bir kez daha karşı karşıya geldi. Zeliş'in Şafak'la kalabilmesi için, Alp'in imzası gerekiyordu. Alp ise Şafak'ı zorlamak için bu imzayı koz olarak elinde bulundurdu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler