MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hazal Kaya ve Ezgi Mola ideal kocayı tarif etti

Ekranların ve sinemanın en ünlü bekar kadınları, evleneceği erkekte aradıkları özellikleri açıkladı. Hazal Kaya, Ezgi Mola ve Özge Özpirinçci evlilik yolunda emin adımlarla yürümek istedikleri "İdeal Koca" adaylarını tarif ettiler.

Ekranların ve beyazperdenin ünlü ve bekar kadınları, evleneceği erkekte aradıkları özellikleri sıraladı. Hazal Kaya samimiyet, Ezgi Mola kafa denkliği, Özge Özpirinç ise hayvan sevgisini temel kriter aldıklarını belirtti. Evlilik yolunda emin adımlarla yürümek istediklerini belirten . Hazal Kaya, Ezgi Mola ve Özge Özpirinçci "İdeal Koca" yı aşağıdaki sözlerle tarif ettiler.

HAZAL KAYA: SAMİMİ OLSUN CANIMI YESİN

Ku­sur­lu ki­şi­le­ri çe­ki­ci bul­du­ğu­nu söy­le­yen Maral En Güzel Hikayem'de aşkının peşinden giden Maral'a hayat veren Ha­zal Ka­ya, "Sü­rek­li gü­lenlerden ra­hat­sız olu­rum. Hiç o ka­dar so­run­suz bir dün­ya­da ya­şa­mı­yo­ruz. Şi­rin­lik mus­ka­sı ki­şi­le­ri sa­mi­mi­yet­siz bu­lu­yo­rum. Kar­şım­da­ki in­san sa­mi­mi ol­sun ca­nı­mı ye­si­n" de­di.

EZGİ MOLA: KAFA DENGİ BİRİ OLSUN

Ezgi Mola'nın hayatına sokacağı erkeği seçerken aklındaki kriter onun kafa dengi olması. Ünlü oyuncu statü ve paradan önce karşılıklı anlaşmayı tercih ediyor.

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ: BÜYÜRKEN EN AZ BİR HAYVAN BESLEMELİ

Aşk Yeniden dizisinin Zeynep'i Öz­ge Öz­pi­rinç­ci ev­le­ne­ce­ği erk­ekte hayvan sevgisini ve sorumluluğu temel alan şu sözlerle ideal koca adayına dair açıklamalarda bulundu : "Sa­na ak­se­su­ar mu­ame­le­si yap­maz. Se­ni ön­ce in­san son­ra ka­dın ola­rak gö­rür. Bü­yür­ken en az bir hay­van bes­le­miş­tir. Bir can­lı­nın so­rum­lu­lu­ğu­nu al­ma­yı bi­lir ki, bu da onun iyi bir ba­ba ola­ca­ğı­nı gös­ter­ge­si­dir. Ken­di se­si­ne aşık de­ğil­dir. Ko­nuş­ma­yı bil­di­ği gi­bi din­le­me­yi de bi­lir."

Vitrin


En Çok Aranan Haberler