MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

HDP mitingi saldırısına Beren Saat'ten şok tepki

Beren Saat, Erzurum'da HDP mitingi öncesi yaşananlara tepkisiz kalmadı. Sosyal medya hesaplarından toplumsal olaylara tepkisini sık sık dile getiren Beren Saat, bu kez HDP mitinginde yaşanan olaylara sert tepki gösterdi.

Ünlü oyuncu Beren Saat, Erzurum'da HDP mitingi öncesinde ve sonrasında yaşanan olaylara sert tepki gösterdi. Ünlü oyuncu, dün Erzurum'da HDP mitingi öncesi çıkan olaylarda HDP'lilerle MHP'lilerin kavga etmesini sosyal medyadan paylaştığı bir yazıyla eleştirdi. Hedef göstermeyin diyerek sitemde bulunan Beren Saat, son yıllarda ülkedeki siyasi gerilimin toplumsal hayata etkilerini şu sözlerle dile getirdi. İşte Beren Saat'in sosyal medya hesaplarıda kaleme aldığı o yazdı: "Erzurum'da HDP minibüsü kullanan şoförü yaktılar! Terörist diye diye halk terörist oldu! Nasıl bir nefret yarattınız bu altı üstü bir siyasi seçim. Artık hedef göstermeyin ne olur... Ekmek almaya giden çocuğun, şoförün, gazetecinin elinize bulaşan kanın hesabı o çok korktuğunuz öbür dünyada sorulur." HDP mitinginde yaşanan olaylara sessiz kalmayan Beren Saat'în bu paylaşımı, beğeni ve paylaşım rekoru kırdı.Farklı sosyal medya hesaplarında aynı yazıyı paylaşan Beren Saat, bir süre sonra Instagram hesabındaki paylaşımını kaldırdı.

BEREN SAAT KİMDİR?

1984 doğumlu Beren Saat, katıldığı Türkiye'nin Yıldızları yarışmasında ikinci olmuştur ve Tomris Giritlioğlu'nun dikkatini çekerek onun desteğiyle profesyonel oyunculuğa başlamıştır. İlk deneyimini "Aşkımızda Ölüm Var" dizisiyle yapan Saat, ilk başrolünü Tomris Giritlioğlu'nun hazırladığı Aşka Sürgün dizisinde üstlenmiştir. Sonrasında yine bir Tomris Giritlioğlu projesi olan Hatırla Sevgili adlı televizyon dizisinde başrolde yer aldı. Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eserinden uyarlanan, yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören ve çok konuşulan Aşk-ı Memnu dizisinde ve Fatmagül'ün Suçu Ne? dizilerinde başrolde yer almıştır. Son olarak İntikam dizisinde rol alan Beren Saat, yaklaşık 2,5 yıllık bir birliktelikten Kenan Doğulu ile Las Angeles Malibu'da evlenmiştir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler