MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hom Ofis ilk bölümü Tv8'de ekrana geldi

Tv8 ekranlarında bomba gibi bir dizi yayın hayatına başladı. Komedi dizisi Hom Ofis ilk bölümü dün akşam ekranlara geldi. İlk bölümde Hamdi diziye damgasını vurdu.

HOM OFİS 1. BÖLÜMÜ 2. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Birol Güven'in yazdığı ve yapımcılığını yaptığı, Cengiz Bozkurt, Devrim Yakut, Ani İpekkaya, Emin Gümüşkaya, Samet Göksu, Çağlar Bade Türe, Semra Güzel, Ozan Uygun, Zeynep Sevi Yılmaz, Mesut Can Tomay'ın paylaştığı yapımcılığını ise MinT Yapım'ın üstlendiği "Hom/Ofis" dün TV8 ekranlarında gösterilmeye başlandı.

Kalabalık bir ailede yaşayan Hamdi ancak sabahları işe gittiğinde rahatlar. Ona kalsa her gün fazla mesaiye kalacaktır. Fazla mesaiyle gürültüden uzak kalacağını düşünen Hamdi çoğu çalışanın aksine işe gidince derin bir nefes alır. Evdeki gürültü, aile fertleri arasındaki çatışmalar Hamdi'yi rahatsız eder. Bununla da kalmaz her şeye karışan annesi, babaanne ile aynı odada kalan genç kızı, ergen oğlu ve tabi ki karısı, sevimli, sıcak ama çekilmesi zor bir atmosfer oluşturmaktadır.

Hom Ofis ilk bölümde dışardakiler Hamdi'nin hayatını sevimli bulurken, Hamdi böyle düşünmemektedir. Ona göre davulun sesi uzaktan hoş gelir. İşe gitmek Hamdi için oldukça önemliyken Hamdi'nin aldığı bir haber hayatını altüst etti. Çalıştığı iş yeri bir karar aldı. Yani Hom/Ofis şeklinde çalışmaya başlardılar. Herkesin evlerinden çalışacağının haberini alan Hamdi şok oldu. Bu yeni değişim onu zora soktu. İlk başta kulağa hoş gelen evden çalışma fikri Hamdi'nin ailesini yakından tanımaya başlamasıyla sevimli bir maceraya dönüşecektir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler