MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hüsnü Şenlendirici o haberlere isyan etti

Ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, hakkında çıkan haberlere sonunda isyan etti. Hüsnü Şenlendirici, Deniz Seki'ye göndermede bulunduğunu iddia eden gazeteciye adeta ateş püskürdü.

Hüsnü Şenlendirici'den Deniz Seki'ye yanıt" haberleriyle ilgili ünlü klarnetçiden yanıt geldi. Hüsnü Şenlendirici çıkan haberler üzerine sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Deniz Seki'ye göndermede bulunduğu haberlerini yalanlayan Hüsnü Şenlendirici; "Benim ağzımdan yalan haber yapan gazeteci bozuntusu, seni Allah'a havale ediyorum.." dedi. Hüsnü Şenlendirici'yi kızdıran haberlerde yer alan iddialar şöyleydi:

"Uzun süredir cezaevinde olan Deniz Seki'nin "Deniz'in Dibi" isimli kitabında yaşadığı tüm sıkıntıların sebebini 'yanlış aşk ve yanlış adam" sözleriyle değerlendirmesi, Hüsnü Şenlendirici'yi sitem ettirdi. Uyuşturucu ticareti yapmaktan 16 aydır Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda hapis yatan Deniz Seki'nin her fırsatta yaşadıklarından Hüsnü Şenlendirici'yi sorumlu tutması, ünlü klarnetçinin sessizliğini bozdu. Yapılan açıklamalara, söylentilere ve göndermelere karşın bir açıklamaya yapmayan Hüsnü Şenlendirici sonunda patladı. Usta klarnetçi, Deniz Seki'nin kitabında yer alan cümlelere "Onun için üzgünüm ama yapacak bir şey yok. Yine de Deniz'in canı sağolsun..." sözleriyle yanıt verdi."

HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ KİMDİR?

12 Temmuz 1976 Bergama doğumlu olan Hüsnü Şenlendirici, Roman asıllı Türk klarnet virtüözüdür. Müzik geleneğine sahip bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Hüsnü Şenlendirici, 5 yaşında klarnet çalmaya başlamıştır. Özellikle 12 yaşına kadar Ege ve Anadolu'nun çeşitli kültürleriyle müzikal yolculuğa çıkar. 1988'de İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Çalgı Eğitim Bölümüne giren Hüsnü Şenlendirici, Türk Müziğinin çeşitli dallarındaki sanatçılar olmak üzere, Türk Pop ve cazının önemli sanatçılarına sahne ve albüm kayıtlarında eşlik etmiştir. Özdemir Erdoğan, Muazzez Abacı, Bülent Ersoy, Müslüm Gürses, Kibariye, Fatih Kısaparmak, Zara, Kubat, Kayahan, Seda Sayan, Emel Sayın, Adnan Şenses, Zerrin Özer, Cengiz Kurtoğlu, Candan Erçetin, Fatih Erkoç, Serdar Ortaç, Athena, İzel, Ayna, Hande Yener, Hasan Cihat Örter, İlhan Erşahin, Mercan Dede... Hüsnü Şenlendiricinin beraber çalıştığı isimlerden bazılarıdır.

DENİZ SEKİ KİMDİR?

1 Temmuz 1970'te doğan Deniz Seki, kariyerine TRT İstanbul televizyonlarında sunuculuk yaparak başlamıştır. İlk olarak 1993 yılında Melih Kibar ile tanışan Deniz Seki; Kenan Doğulu, İzel, Yaşar, Emel Müftüoğlu, Ege, Ferda Anıl Yarkın ve Zuhal Olcay gibi sanatçılara vokalistlik yapmıştır. 1995 yılında, Pop-Show 95 Şarkı yarışmasına katılan şarkıcı, kendi yazdığı şarkı ile birinci olmuş, 1997 tarihinde ilk albümünü yapmıştır. Duygusal şarkıların ustası olan şarkıcı, 18 Şubat 2010 tarihinde uyuşturucu ticaretine yardım etmek suçlamasıyla 8 yıl hapse çarptırılmış, 218 günün ardından 2 Kasım 2010'da tahliye edilmiştir. Bir süre özgür olan Deniz Seki, 16 Kasım 2014'te 6 yıl 3 ay hapis istemiyle cezaevine gönderilmiştir.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler