MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İbrahim Tatlıses İbo Show için kolları sıvadı

İbrahim Tatlıses bu kez güzel bir haberle gündeme geldi. Son zamanlarda sık sık sağlık sorunlarıyla anılan İbrahim Tatlıses kendi adıyla özdeşleşen İbo Show programıyla yakında ekranlara gelecek. Programın ilk konuğu Sibel Can olacak.

İmparator İbrahim Tatlıses'in uzun yıllardır sunduğu "İbo Show" yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Programın ilk konuğu dahi belirlendi. İbo Show'un ilk konuğu İbrahim Tatlıses'in yakın dostu Sibel Can olacak.

İbo Show'un tekrar yayınlanacağının bilgisi bir program sırasında açıklandı. Beyaz Tv'de ekranlara gelen Söylemezsem Olmaz programında İmparator İbrahim Tatlıses hakkında mutlu bir haber verildi. Stüdyo yorumcusu Oya Aydoğan şubat ayından beri tedavi olmak için Amerika'ya giden ve zor bir ameliyatı atlatan İbrahim Tatlıses'in hastaneden taburcu olduğunu müjdeledi.

İbrahim Tatlıses, uzun bir tedavi süreciyle büyük oranda sağlığına kavuşmuş ancak kırılan kafatası kemiğinin parçalarından biri çıkarılamadığı için sol tarafı felç kalmıştı. İbrahim Tatlıses o kemik parçasının çıkarılması için geçtiğimiz Şubat ayında Amerika'nın Miami şehrine gitmişti.

İLK KONUK SİBEL CAN OLACAK

İbo Show'un ilk konuğu bile belli oldu. İbrahim Tatlıses'in yeniden İbo Şov programını yapacağı ve ilk bölüme çok yakın arkadaşı ve Amerika'da kendisini yalnız bırakmayarak sık sık ziyaret eden Sibel Can'ı konuk edeceği öğrenildi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler