MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İbrahim Tatlıses, İbo Show ile ekranlara dönüyor

İbrahim Tatlıses'ten bu kez güzel haber geldi ve ünlü türkücü ekranlara döneceğinin müjdesini verdi. İmparator İbrahim Tatlıses, tedavisi biter bitmez ülkesine döndü ve İbo Show için kollarını sıvadı.

İbrahim Tatlıses kendi adıyla özdeşleşen İbo Show'un hazırlıkları için yapım şirketleriyle görüşmelere başladı. Böylece uzun süredir ekranlardan yoksun olan İmparator bilinen programı "İbo Show" ile terkar ekrana gelecek ve sevenlerini sesinden daha fazla mahrum etmeyecek.Ünlü Türkücü, Miami'de bir süre tedavi gördükten soluğu İstanbul Seyrantepe'de bulunan şirketinde aldı. İbrahim Tatlıses, ofis dairesinde traş olup saçlarını boyattı.

İBRAHİM TATLISES'İM MİAMİ'YE GİTME NEDENİ

İbrahim Tatlıses, uzun bir tedavi süreciyle büyük oranda sağlığına kavuşmuş ancak kırılan kafatası kemiğinin parçalarından biri çıkarılamadığı için sol tarafı felç kalmıştı. İbrahim Tatlıses o kemik parçasının çıkarılması için geçtiğimiz Şubat ayında Amerika'nın Miami şehrine gitmişti.

İBO SHOW İLK KONUĞU SİBEL CAN OLACAK

Henüz ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan İbo Show'un ilk konuğunun ise İbrahim Tatlıses'in yakın arkadaşı Sibel Can'ın olması bekleniyor. Sibel Can yakın arkadaşı olan Sibel Can'ı Amerika'da sık sık ziyaret ettiği biliniyordu.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler