MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İbrahim Tatlıses'ten oğlu İdo'ya sahne yorumu: Aferin oğluma

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, Antalya sevenleriyle buluştu. Sahne performansını Instagram sayfasından takipçileriyle paylaşan İdo'ya babası Tatlıses'ten övgü dolu sözler geldi.

Geçtiğimiz yıl çıkardığı albümle müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan İdo Tatlıses, imaj değişiklikleri ve son zamanlarda rol aldığı reklam filmiyle adından sıkça söz ettiriyor.Yaptığı iş konusunda babasının da desteğini de alan İdo'nun sahne performansı, babası tarafından paylaşılınca olay oldu.

İbrahim Tatlıses'in sayfasından; "Aferim oğluma! Beni gurulandırdın, Antalya konserin çok güzel geçmiş…30 sene önce, senin çıktığın yerde sahne aldım, 30 yıl sonra seni orada görmek benim için çok büyük bir ŞEREF oldu… Sağolasın beni mahçup etmedin, sana çok teşekkür ederim EVLAT; bizleri yani aileni şereflendirdin… ALLAH seninle olsun İdo'can. Oradaki seyirciden ve sevenlerinden tam not alman çok çok önemli, oraya çıkmak büyük cesaret ister… Sahne tecrüben olmamasına rağmen, tek avantajın beni sahnede izlemiş olman olsa gerek… Tebrikler İDO'cum, hayattaki ve sahnedeki başarın daim olsun OĞLUM…" notuyla paylaştığı ve binlerce kez izlenen video ne yazık ki çok iyi yorumlar almamış. İbrahim Tatlıses daha sonra kötü yorumlar alan videoyu silerek yeniden bir yükleme yaptı.
İşte Tatlıses'in sildiği videonun altına gelen yorumlardan bazıları:

-Ses yok ki asla asla olmamış. Başka meslek seç olmamış.

-Ses hariç babaya çok benziyor İdo.

-Ya abi sendeki sese bak oğluna bak. Niye sana çekmedi bu çocuk?

-Senin yerini kimse tutamaz. Sen bir başkaydın bir İbrahim daha gelmez bu hayata!

-Ses yok ki anlaşılmıyor bir şey… Ah İbo nerede öyle bir ses bir daha gelmedi.

-Sesin iyi çıkmaması ses sisteminden de kaynaklanıyor.Yorum yaparken bu yönden de görmek gerekli.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler