MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İbrahim Tatlıses'ten veda gibi mesaj

Son halinin fotoğrafını paylaşan İbrahim Tatlıses, vedayı andıran bir tweet attı. "Resmime bakınca beni hatırlayın" diyen İmparatora hayranlarından büyük destek geldi.

Ameliyat olmak için ABD'ye giden İbrahim Tatlıses Twitter hesabından son haline dair bir fotoğraf paylaştı. Usta türkücünün yazdığı tweet ise veda eder gibiydi. İmparator, "Resmime bakınca beni hatırlayın, çünkü ben sizleri hiç unutmadım!" ifadesini kullandı. Bu ifadesiyle hayranlarını üzen İbrahim Tatlıses'e destek mesajları yağdı.

Derya Tuna'nın ABD'ye gidişi sonrasında ortalığında karıştığına dair haberlere çok kızan İbrahim Tatlıses, Twitter üzerinden isyan etti.
İşte İbrahim Tatlıses'in sitem dolu o tweetleri;

"Evet doğrudur Derya Hanım burda normal değil mi? Yok Ayşegül Hanım çıldırdı, hiç kimse çıldırmadı. Ben iyiyim herşey normal, herkes benden YANA...! Ne kadar yalan dolan varsa nasıl uyduruyorsunuz hayret ediyorum maşallahınız VAR...!!! Ben tam 5 senedir yokum ama kokum hâla VAR...!!! anlaşılan sizler benden kopamıyorsunuz iyi bakalım ben de sizlerden kopmayacağım...''Tam fenerbahçe maçını izlerken Emenike gol atmış, yok efendim Ayşegül Hanım çıldırmış internet siteleri ve gazeteler pişmiş aşa su katmış!"

HEP İYİ GÜNÜNDE YANINDA OLACAK DEĞİLLER YA

Ayşegül Yıldız ise çıkan haberler karşısında şu yorumları yapmıştı:Bu haberlere pes diyorum. Birincisi İstanbul'da değilim, Bursa'dayım. İkincisi tabii ki gidicekler, hep iyi gününde yanında olacak değiller ya... Biraz da İbrahim beyin kötü gününde yanında olsunlar. Keşke daha önce gitselerdi. Üçüncüsü biz boşandık. Dediğiniz gibi hırs yapsaydım hala evli olurdum zaten. Neyin kafasını yaşıyorsunuz çok merak ediyorum. Merak ediyorsanız söyleyeyim " İbrahim bey 5 gün önce Elif'i Disneyland'e götürmek istediğini söyledi. Ama 18 saat yol çocukla çok zor olduğu için gitmedim. Bakın bundan da güzel malzeme çıkar. Sabah sabah güldürdünüz."

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler