MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İkbal Gürpınar'ın dilekçesindeki iddialar şok etti

Ünlü Sunucu İkbal Gürpınar, iki yıldır birlikte olduğu eşi Emre Ermiş'ten şiddet gördüğü iddiasıyla mahkemeye başvurdu. İkbal Gürpınar'ın Emre Ermiş hakkındaki iddiaları duyanları şok etti.

Sunucu ve yazar İkbal Gürpınar da Bade İşçil ve Ece Erken'den sonra eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla mahkemeye başvuran ünlü isimlerden oldu. İkbal Gürpınar 2 yıl önce evlendiği Emre Ermiş'ten şiddet gördüğünü ifade ederek, korunma istedi. Evlendikleri günden bu yana sürekli psikolojik ve maddi şiddet gördüğünü belirten İkbal Gürpınar, evliliğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda ve iddialarda bulundu. Ünlü sunucu, koruma isteğinde de bulunduğu dilekçesinde kocasının fiziki şiddetin yanı sıra, asıl olmayan iddialarda da bulunduğunu dile getirdi.

8 YAŞINDAKİ OĞLU DA ŞAHİT OLDU

İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran İkbal Gürpınar, 2 yıldır evli olduğu Emre Ermiş'ten şiddet gördüğü gerekçesiyle korunma istedi. Sunucu, evlendikleri günden itibaren psikolojik ve maddi şiddet görmenin yanında iffetsizlikle suçlandığı iddiasında bulundu. İkbal Gürpınar'ın dilekçesindeki iddiara göre; Ermiş, eşine iffetsizlik dahil birçok suçlama yöneltti. Suçlamalarını sosyal medyada da paylaşan Ermiş, Gürpınar'ı rezil etmekle tehdit etti. Evliliğin son aylarında da eşine karşı fiziki şiddet uyguladı. Şiddete, İkbal Gürpınar'ın önceki evliliğinden olan 8 yaşındaki oğlu da şahit oldu.

1 AY UZAKLAŞTIRMA

Mahkeme, Emre Ermiş'in bir ay süreyle Zekeriyaköy'deki evden uzaklaştırılmasına ve 50 metreden fazla yaklaşmamasına karar verdi. Ayrıca Ermiş'in eşine karşı şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına hükmetti.

BİRLİKTE PROGRAM YAPIYORLARDI

2013 yılında İkbal Gürpınar ile hayatını birleştiren Emre Ermiş, tasavvuf müziği ile ilgilenmektedir. Kanal 7 televizyonunda bir süre İkbal Gürpınar ile program da yapan Emre Ermiş, AK Partili belediyesinin etkinliklerinde adını duyurmuştur.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler