MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İlişki Durumu Karışık 13. bölümüyle nefes kesti

İlişki Durumu Karışık son bölümüyle yine çok eğlendirdi. İlgiyle izlenen İlişki Durumu Karışık 13. bölümünde Ayşegül'ü kötü bir sürpriz bekliyordu. İşte, eğlenceli senaryosuyla dikkat çeken İlişki Durumu Karışık son bölümünde yaşananlar!

Show Tv ekranlarının romantik komedi dizisi İlişki Durumu Karışık 13. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkmaya devam etti. Murat, Can, Ayşegül ve Elif arasındaki aşk hikayesini eğlenceli bir şekilde ekrana taşıyan dizinin ekrana gelen son bölümünde karakterler ve ekran başındakiler büyük sürprizlerle karşı karşıya geldi. Her hafta ayrı bir maceranın yaşandığı İlişki Durumu Karışık 13. bölümüne Can'ın Ayşegül'ü çıldırtmak için kuduz numarası yaptığı sahneler damga vurdu. Başrollerini; Berk Oktay, Seren Şirince, Pamir Pekin ve Eda Ece'nin paylaştığı İlişki Durumu Karışık 13. bölümü 3 Ekim Cumartesi saat 20.00'de Show Tv'dydi!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 13. BÖLÜM ÖZETİ

İlişki Durumu Karışık son bölümünde; Can, oynayacağı filmin yapımcısının Murat, senaristinin Ayşegül olduğunu öğrenmişti. Büyük bir şaşkınlık yaşayan Can bu işten kurtulmanın yollarını ararken; Ayşegül, Murat'ın neden Can'ı filminde başrol olarak oynattığının cevabını almanın peşindeydi. Can ve Ayşegül arasındaki ipler gerilmişken beklenmeyen bir misafir bir anda tüm atmosferi değiştirdi. Hırsız olayından sonra Ayşegül'e kötü davrandığı için Tahsin tarafından uyarılan Mediha, Ayşegül ile barış sağlama yollarına gitti. Mediha'nın "sevgi dolu" tavırlarıİlişki Durumu Karışık 13. bölümünde Ayşegül'ü büyük bir şaşkınlığa sürükledi. Bu sırada eve gelen Elif, Ayşegül'ün sabrını zorladı ve işler içinden çıkılmaz bir hal aldı. Bütün bunlar yaşanırken, Murat Ayşegül'e sürpriz bir teklifte bulundu.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler