MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İlişki Durumu Karışık son bölümde şok eden sahne

Renkli Show Tv dizisi İlişki Durumu Karışık son bölümüyle yine ilgi odağı olmayı başardı. Dinamik kadrosuyla ekranların sevilen dizilerinden olmayı başaran dizi 14. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. İlişki Durumu Karışık son bölümünde izleyiciler, şaşırtıcı sahnelere tanık oldu.

Ekranların genç ve dinamik kadrosuyla adından söz ettiren dizisi İlişki Durumu Karışık son bölümü birçok soru işaretine yanıt olurken; yeni soru işaretlerinin oluşmasına neden oldu. Murat, Can, Ayşegül ve Elif arasındaki aşk hikayesini eğlenceli bir şekilde ekrana taşıyan dizide bu hafta, izleyicileri sürpriz itiraflar ve romantik anlar bekliyordu. Murat ve Ayşegül arasında yaşananlara tanık olan Can, hayatının hatasını yaparken, Ayşegül şaşırtan bir itirafta bulundu. Ancak dizinin finaline doğru Can'ın bu yanlışını öğrenen Ayşegül, yepyeni bir sayfa açmaya karar verdi. Başrollerini; Berk Oktay, Seren Şirince, Pamir Pekin ve Eda Ece'nin paylaştığı İlişki Durumu Karışık 14. bölümü heyecanın dorukta olacağı sahneleriyle dün akşam saat 20.00'de Show Tv'deydi!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 14. BÖLÜM ÖZETİ

İlişki Durumu Karışık son bölümünde; Ayşegül, Murat'la Cannes'a gitmek üzere yola çıkmıştı. Ayşegül'ü kaybettiğini düşünen Can perişan bir haldeyken, yaşanan bir yanlış anlaşılma Can'ın aşkının öfkeye dönmesine sebep oldu! Can öfkesine yenilip hayatının hatasını yaptı! Can yaşadıklarını balıkçıya anlattı. Balıkçının Can ve Ayşegül ikilisini bir araya getirip konuşmalarını sağlamak için muhteşem bir fikri vardı! İlişki Durumu Karışık 14. bölümünde Mediha ise Tahsin'in kendisini aldattığından şüphelendi. İsmail ile kafa kafaya veren Mediha iz sürmeye başladı. Yanlış sürülen izin sonu büyük bir rezillikle bitti! Can ve Ayşegül arasındaki buzlar erimeye başladı; ancak dile gelecek gerçekler Ayşegül'ün hayatında yepyeni bir sayfa açmaya yetecekti! Ayşegül, Can'ın elleri arasından kayıp gidecek miydi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler