MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İlişki Durumu Karışık 2. bölüm herkes şokta

Show Tv ekranlarının yeni fenomeni olmaya aday İlişki Durumu Karışık son bölümü 11 Temmuz Cumartesi akşamı saat 21:00'da Show'da yayınlandı!İlişki Durumu Karışık 2. bölüme Ayşegül ve Can Tekin evliliği damga vurdu.

Genç kadrosuyla dikkat çeken İlişki Durumu Karışık 2. bölüm eğlenceli sahneleriyle ekrana geldi. Dizinin bu bölümünde arkadaşlarından beklenmedik bir şekilde darbe alan ve karşısına çıkan isim Can ile tanıştıktan sonra hayatı değişen Ayşegül için işler iyice çığrından çıktı.Ayşegül'le aralarında bir ilişki olduğu yalanını uyduran Can işi daha da büyüterek Ayşegül'e bir anlaşma teklif etti.Berk Oktay, Seren Şirince, Eda Ece, Pamir Pekin, Mert Türkoğlu, Özlem Öçalmaz ve Gülden Avşaroğlu'nun rol aldığı İlişki Durumu Karışık 2. bölümü 11 Temmuz Cumartesi akşamı saat 21:00'da Show'da yayınlandı!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 2. BÖLÜM ÖZETİ

İlişki Durumu Karışık 2. bölümünde;Can Tekin'le tanıştıktan sonra hayatı tamamen değişen Ayşegül şimdi de kendini onun sevgilisi olarak magazin basının sayfalarında bulur. Elif'e duyduğu karşılıksız aşkın acısıyla Ayşegül'le aralarında bir ilişki olduğu yalanını uyduran Can işi daha da büyüterek Ayşegül'e bir anlaşma teklif etti. Kağıt üzerinde iyi bir fikir gibi görünen bu anlaşma iki taraf için de beklenmedik sonuçlar doğuracaktı.İlişki Durumu Karışık sonbölümünde kendisini Can Tekin'in hayatının tam ortasında bulan Ayşegül, ünlü oyuncunun ailesiyle de tanıştı. Ne var ki bu tanışma da pek planladığı gibi geçmeyecekti. Özellikle Can'ın babası ile aralarındaki buzlar eriyecek gibi değildi

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK DİZİSİNİN KONUSU

Show TV'nin yaz ekranına damgasını vuracak projelerden birisi olan "İlişki Durumu: Karışık"; Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi. Dizide neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmayacak. Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece'nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan'ın üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler