MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İlişki Durumu Karışık 20. bölümünde şok gelişme

Show Tv ekranlarının renkli dizisi İlişki Durumu Karışık son bölümüyle yine ilgi odağı oldu. Merakla beklenen dizide bu hafta Efe ve Ece'nin ölümü, Ayşegül'ü darma duman etti. İşte, İlişki Durumu Karışık 20. bölümde yaşananlar!

Show TV ekranlarının eğlenceli yapımlarından İlişki Durumu Karışık yepyeni bölümleri ile izleyicilerini ekrana kilitlemeyi sürdürüyor. Genç ve dinamik kadrosu, maceranın eksik olmadığı senaryosu ve renkli senaryosuyla gönülleri fetheden İlişki Durumu Karışık 20. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin, Eda Ece'nin paylaştığı dizide bu hafta hüzün ve büyük sürprizler bir aradaydı! Can, Efe ve Ece'nin geçirdiği büyük kaza, Ayşegül'ü darma duman ederken; yaşanan sürpriz gelişme kasvetli havayı bir anda değiştirdi. Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların kol kola gittiği İlişki Durumu Karışık 20. bölümüyle dün akşam 20.00'de Show TV'deydi!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 20. BÖLÜM ÖZETİ

İlişki Durumu: Karışık'ın son bölümünde; Can, Efe ve Ece'nin geçirdiği büyük kazanın sonuçları herkes için büyük bir travma yaratır. Ayşegül yaşananların üzüntüsünü atlatmaya çalışır. Ancak bu sırada hiç beklenmeyen bir gerçekle yüzleşir. Öte yanda Murat Ayşegül'e olan duygularının etkisiyle Elif'e beklenmedik bir öneri sunar. Elif girdiği oyunun içinde çırpınırken yeni bir hamleye girişir. Bu hamle her şeyi daha da çıkmaza sokar. İsmail'in mirasını Ayşegül'e bırakacağını öğrenen Mediha ise kendini komik bir maceranın içinde bulur. Ayşegül ve Can hayal bile edemeyecekleri bir sorumlulukla baş başa kalırlar. Karşılarına çıkan bu sürpriz gelişme her şeyi temelinden sarsar. İkili hiç yaşamadıkları renkli bir deneyimin ortasına savrulur. Ancak davetsiz bir misafir bütün planları değiştirir!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK'TA VEDA

Kadrosunda; Berk Oktay, Seren Şirince, Eda Ece, Pamir Pekin, Nurseli İdiz, Gülden Avşaroğlu ve Sezai Altekin gibi isimlerin yer aldığı İlişki Durumu Karışık'tan bu kez üzücü haber geldi. İlişki Durumu Karışık yeni bölümlerinde Efe'yi canlandıran Mert Türkoğlu ve Ece'ye hayat veren Özlem Öçalmaz olmayacak. Diziye renk katan iki oyuncu, senaryo gereği 19. bölümde gerçekleşen trafik kazası ile yapımdan ayrıldı. İki oyuncunun neden ayrılığı henüz açıklanmadı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler