MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İlişki Durumu Karışık 29. bölümde yaşanacaklar şaşırttı

Renkli Show Tv dizisi İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmandaki sahneler dizinin takipçilerini heyecanlandırdı. Peki, İlişki Durumu Karışık 29. bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar!

Cumartesi akşamlarını eğlenceli kılan romantik komedi dizisi İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yanlış anlamaların, ilginç diyalogların ve duygusal anların iç içe geçtiği senaryosuyla dikkat çeken İlişki Durumu Karışık 29. bölüm fragmanı yaşanacak yeni gelişmelerin ilk sinyalini verdi. Murat, Ayşegül, Can ve Elif'in ilginç öyküsünü ekrana taşıyan dizide bu hafta Ayşegül, Can'dan kaçtıkça kaderin cilvesi onları bir araya getiriyor. Kar yüzünden evde mahsur kalan ikili bol çekişmeli bir gün yaşıyor.Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece'nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan'ın üstlendiği İlişki Durumu Karışık yeni bölümü 6 Şubat Cumartesi akşamı Show Tv'de!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 29. BÖLÜM ÖZETİ

İlişki Durumu Karışık yeni bölümde Ayşegül'e bir şekilde ulaşmaya çalışan Can Tekin, her yolu dener. Camdan çıksa bacadan girecektir. Can'ın bütün çabalarına rağmen yaşananlara tahammül edemeyen Ayşegül ise onu her defasında evden kovar. Ancak kade onları yine bir şekilde başbaşa bırakıy. İkili kar nedeniyle evde mahsur kalır. Can Tekin ve Ayşegül'ün aynı evde yalnız kalmasına dayanamayan Elif, duruma hemen müdahale eder ve Murat'a haber verir. Öte yandan Can, Ayşegül'ü Murat ile evlenmemesi konusunda uyarır ve adeta yalvarır. Murat ile evlilik yolunda olan Ayşegül ise Murat'ın tavırlarına tahammül edemez ve mustakbel eşini evden kovar.Elif ve Mediha'nın söylediği hamilelik yalanı ise ayaklarına dolanmak üzeredir. Gerçeğin ortaya çıkmasından endişe eden ikili, Gülendam'ın iplerini eline almaya çalışır. Mediha'nın Naci için söylediği "sevgilim" yalanı işlerin bir anda karışmasına sebep olur! Can'ın bu durumu öğrenmesi Naci ve Mediha ilişkisine bambaşka bir boyut katacaktır! Bir karar vermesi gereken Gülendam bütün gemileri yakıp gerçekleri gün yüzüne kavuşturacak mıdır?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler