MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İlişki Durumu Karışık 30. bölüm: Ayşegül'den şok sözler

İlişki Durumu Karışık 30. bölümü ile macerasına kaldığı yerden devam etti. İlişki Durumu Karışık 30. bölümüne Ayşegül'ün Elif'ten hesap sorması damga vurdu. Gülendam'ın söyledikleri her şeyi bir anda bambaşka bir boyuta taşıdı.

Show TV'nin beğenilen yapımlarından İlişki Durumu Karışık 30. bölüm ile izleyenlerine yine keyifli bir akşam yaşatmaya devam etti. Ayşegül ile Can'ın arasına kara kedi gibi giren Elif için bu kez istenildiği gibi gitmedi. Öğrendiklerini daha fazla saklamak istemeyen Gülendam, tüm gerçekleri Ayşegül'e anlattı. Duydukları karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Ayşegül, Elif'ten hesap sormak için harekete geçti! Peki Elif bu sefer de işin içinden çıkabildi mi? İlişki Durumu Karışık 30. bölüm 13 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00'da Show TV'de ekrana geldi. İşte dizinin bu bölümünde yaşananlara dair ipuçları...

İlişki Durumu Karışık 30. Bölüm Özeti

Gülendam'ın Ayşegül'e söyledikleri yenilir yutulur cinsten değildi! Ayşegül öğrendiklerini doğrulamak istercesine Elif'in hamileliğini sorgulamaya başladı. Kaza sonrası Ayşegül'ün evinde dinlenen Murat, Sevgililer Günü için özel bir hazırlığa girişti ama Can'ın da bu planı bozmak için bir planı vardı. Naci, Mediha'nın gönlünü hazırladığı Sevgililer Günü sürpriziyle almaya kararlıydı. İlişki Durumu Karışık 30. bölümde Mediha'nın otokontrolünü kaybedişiyle Sevgililer Günü sürprizi büyük bir eğlenceye dönüştü.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler