MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İlişki Durumu Karışık 30. bölümde Ayşegül çok şaşırttı

Merakla beklenen İlişki Durumu Karışık son bölümünde şaşırtıcı gelişmeler vardı. Özellikle Ayşegül'ün Elif'e rest çekme sahnesi çok şaşırttı. İlişki Durumu Karışık 30. bölüme damga vurdu.

Genç kadrosu ve eğlenceli senaryosuyla Tv severlerin dikkatini çekmeyi başaran İlişki Durumu Karışık 30. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yaşanan sürprizlerin ve şaşırtıcı gelişmelerin ekrana kilitlediği 30. bölüme Murat ve Elif arasında geçen telefon konuşması damga vurdu. Geçen hafta Ayşegül'ün gerçekleri öğrendiği sahneyle final yaparak büyük bir merakta bırakan ve şaşırtan İlişki Durumu Karışık 30. bölümünde "Sevgililer Günü" kutlamaları vardı. Seren Şirince'nin Ayşegül, Berk Oktay'ın Can, Pamir Pekin'in Murat, Eda Ece'nin ise Elif'e hayat verdiği İlişki Durumu Karışık 30. bölümüyle 13 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show Tv'deydi!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 30. BÖLÜM ÖZETİ

Sevilen romantik komedi dizisi İlişki Durumu Karışık'ta bu hafta en çok merak edilen konu: Gülendam'dan gerçekleri öğrenen Ayşegül'ün durumu Can'a anlatıp anlatmayacağıydı. Herkesi etkileyecek bir gerçeği öğrenen Ayşegül, ne yapacağına karar veremedi. Artık Murat ile bir yola çıkmıştı ve sevdiği adam Elif ile evlidiydi. Ayşegül kendi içinde gel gitler yaşarken; Murat onun, Elif ise Can için unutulmaz bir Sevgililer Günü sürprizi hazırlığındaydı. Ancak gecenin ilerleyen saatlerinde hiçbir şey istedikleri gibi olmadı. Murat'ın gerçekleri bildiğinden haberi olmayan Ayşegül, duyduklarını onunla paylaştı. Murat ise Ayşegül'ün her şeyi bildiğini Elif'e anlattı. Sevgililer Günü için tek hazırlık yapan onlar değildi. Mediha'nın bütün inadına, kaçışlarına hatta şiddetine rağmen onunla beraber olmak isteyen Naci de romantik bir gece için hazırlık yaptı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler