MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İlişki Durumu Karışık 5. bölümde her şey ortaya çıkmak üzere

Renkli dizi İlişki Durumu Karışık son bölümü sürpriz gelişmeleriyle 1 Ağustos Cumartesi akşamı ekrana geldi. İlişki Durumu Karışık 5. bölümde zor durumda olan Efe ve Ece, Ayşegül ve Can Tekin'in evlilik sözleşmesini buldu.

Yaz aylarında yayınlanmaya başlayan İlişki Durumu Karışık 5. bölümü sürpriz gelişmeleri ve şaşırtan sahneleriyle yayınlandı. Gelgitleri olan, aşk çıkmazı içerisin boğuşan, her biri ayrı kişilikte 4 kişinin hayatını anlatan İlişki Durumu Karışık dizisinin bu bölümünde ipler iyice gerildi. Bir önceki bölümde hastaneye düşen Elif'in durumu Murat ve Can Tekin'i karşı karşıya getirdi. Bu sırada hayatı bir anda değişen Ayşegül ise Can Tekin'i kıskanmaya başladı. Final sahnesi bir hayli heyecanlı biten ve "Şimdi ne olacak?" dedirten İlişki Durumu Karışık son bölümü 1 Ağustos Cumartesi akşamı ekrana geldi.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 5. BÖLÜM ÖZETİ

İlişki Durumu Karışık son bölümünde; Can geçirdiği sinir krizi sonucu hastanede yatan Elif'le daha da yakından ilgilenmeye başladı ve bu durumdan sorumlu tuttuğu Murat'a karşı tavır aldı. İki arkadaşın arası ilk defa açıldı. Elif ise Murat'ı tamamen unutmak için yine Can'dan destek almak istedi.İlişki Durumu Karışık 5. bölümünde Ayşegül çok istemese de bir kez daha Mediha'yla karşı karşıya geldi ve İsmail'in yardımlarıyla durumu idare etmeye çalıştı. Yavaş yavaş Elif'i kıskanmaya başlayan Ayşegül, Can'ın kalbine giden yolun midesinden geçtiğini düşünerek ona bir sürpriz hazırladı ama yine işler planladığı gibi gitmed,. Bu sırada, Ayşegül'ün yazdıklarını okuyan Murat, kıza yazarlık konusunda bazı ilginç ipuçları öğretecekti. Bu sayede Ayşegül de Murat'ı daha yakından tanıma fırsatı buldu. Tekrar sıfırı tüketen Efe ve Ece ise çaresizdi ve bu durumdan yine Ayşegül'ü kullanarak kurtulmak istedi.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK DİZİSİNİN KONUSU

Show TV'nin yaz ekranına damgasını vuracak projelerden birisi olan "İlişki Durumu Karışık"; Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi. Dizide neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmayacak. Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece'nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan'ın üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler