MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İlişki Durumu Karışık 8. bölüm finali şoke etti

Renkli dizi İlişki Durumu Karışık son bölümüyle izleyicilerini ekran başına kilitledi. İlişki Durumu Karışık 8. bölümde izleyicileri bekleyen pek çok sürpriz vardı. İşte, sürprizlerle dolu İlişki Durumu Karışık 8. bölümden detaylar!

Yaz aylarına damga vuran dizi İlişki Durumu Karışık yayınlanan son bölümüyle yine ekran başındakileri şaşırttı. Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gittiği bir aşk oyunu hikayesi İlişki Durumu Karışık 8. bölümünde Ayşegül, yeni bir yalanla boğuşmak zorunda kaldı. Murat'ın aşk itirafıyla sarsılan Ayşegül, durumu Can ile paylaşınca, çok daha büyük bir kriz ortamının yaşanmasına neden oldu. Bu kez kıskançlık krizlerine giren isim Can Tekin'idi. Başrollerini; Berk Oktay, Seren Şirince, Pamir Pekin ve Eda Ece'nin paylaştığı İlişki Durumu Karışık 8. bölümüyle 29 Ağustos Cumartesi akşamı Fox Tv ekranlarındaydı.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 8. BÖLÜM ÖZETİ

İlişki Durumu Karışık son bölümünde; Murat'ın hisleri ve itiraflarıyla sarsılan tek ismin Ayşegül olmadığı ortaya çıktı, Can Tekin de Murat'ın söylediklerini duymuştu. Murat'ın aşk itirafıyla şok olan Can Tekin, önce kıskançlık krizlerine girdi ardından Ayşegül ile evliliklerinin gerçek olduğunu inandırmak için bir oyuna girişti. Murat'ı eve yemeğe davet edecek, mutlu bir çift olduklarını kanıtlayacaktı. Murat'a Ece ve Efe'den sonra Murat'ın da gerçekleri bildiğini öğrenen Can ile Ayşegül gerçeklerin ortaya çıkmasını engelleyebilecek miydi? İlişki Durumu Karışık 8. bölümünde; Can'ın Murat'ı inandırmak için giriştiği oyun çok daha büyük bir krize neden oldu ve Ayşegül'ü zor durumda bıraktı. Çünkü; Murat'a Ayşegül'ün hamile olduğu yalanını söylemişti. Bu yalana başından beri inanmayan Murat, İlişki Durumu Karışık dizisinin yayınlanan son bölüm finalinde şok bir hamle yaptı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler