MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İlişki Durumu Karışık son bölümde sözleşme şoku

Show Tv'nin sevilen dizisi İlişki Durumu Karışık son bölümü ile yine ekranlara damga vurdu. İlgiyle takip edilen İlişki Durumu Karışık 9. bölümünde, izleyiciler Elif'in Ayşegül'e meydan okumasına tanık oldu. İşte, İlişki Durumu Karışık son bölümünde yaşananlar!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Ekranların sevilen romantik komedi dizisi İlişki Durumu Karışık son bölümünde Ayşegül şok üstüne şok yaşadı. Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlaşılmaların kol kola gittiği bir aşk oyunu hikayesi İlişki Durumu Karışık 9. bölümünde Ayşegül ve Can Tekin ikilisi yeni bir sözleşme hazırladı. Can Tekin'in sunduğu tek şart, Ayşegül'ü şok etti. Peki, Ayşegül'ü ağzı açık bırakan bu şart neydi? Başrollerini; Berk Oktay, Seren Şirince, Pamir Pekin ve Eda Ece'nin paylaştığı İlişki Durumu Karışık son bölümü 5 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show Tv'de ekrana geldi.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 9. BÖLÜM ÖZETİ

İlişki Durumu Karışık son bölümünde;Ayşegül'ün Murat'ın evinde olduğunu öğrenen Can, Ayşegül'ü almak üzere Murat'a gitti. Ateşi yükselen Ayşegül'ün başında Can mı, Murat mı nöbet tutacaktı? Murat, Ayşegül'den ikisi için bir şans istedi ve düşünmesi için ona zaman verdi. Murat'ın Ayşegül'e dediklerini öğrenen Can ise çılgına döndü ve ipleri eline almak için kolları sıvadı. İlişki Durumu Karışık 9. bölümünde Can'ın Ayşegül'le olan "sözleşmeli evliliği" için yeni bir planı vardı! Ancak Can için evdeki hesap çarşıya uymayacaktı! Elif, Can ve Ayşegül hakkında öğrendikleriyle Ayşegül'ün karşısına dikildi. Can için oyuna dahil olan Elif, Can'a onunla birlikte olmak istediğini söyledi. Can yol ayrımına gelmişti. Yolun sonu ya Elif'e ya da Ayşegül'e çıkmaktaydı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler