MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İlişki Durumu Karışık'ta şaşırtan 2 veda

İlişki Durumu Karışık'tan bu kez üzücü haber geldi. Yeni bölümleri büyük bir merakla beklenen İlişki Durumu Karışık'ta Efe'yi canlandıran Mert Türkoğlu ve Ece'ye hayat veren Özlem Öçalmaz diziden ayrıldı. İkili, İlişki Durumu Karışık 20. bölümünden itibaren kadrodan çıktı.

Ekranların sevilen romantik komedi dizisi İlişki Durumu Karışık'tan gelen haber izleyicileri hem şaşırttı hem üzdü. Başrollerini; Berk Oktay, Seren Şirince, Eda Ece, Pamir Pekin, Nurseli İdiz, Gülden Avşaroğlu ve Sezai Altekin gibi isimlerin paylaştığı İlişki Durumu Karışık'ın ekrana gelen son bölümü ardından kadrodan 2 ismin çıkartılmasın karar verildi. Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamalar kol kola giderken; neşe, duygusallık ve heyecanın hiç eksik olmadığı İlişki Durumu Karışık yeni bölümlerinde Efe'yi canlandıran Mert Türkoğlu ve Ece'ye hayat veren Özlem Öçalmaz olmayacak. Diziye renk katan iki oyuncu, senaryo gereği 19. bölümde gerçekleşen trafik kazası ile yapımdan ayrıldı. İki oyuncunun neden ayrılığı henüz açıklanmadı.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK SON BÖLÜM ÖZETİ

Mert Türkoğlu ve Özlem Öçalmaz'ın İlişki Durumu Karışık'a veda ettiği bölümde yaşananlar;Ayşegül düğün günü terk edilmenin acısını yaşamaktaydı. Kötü günleri gerisinde bırakmak isteyen Ayşegül, Can'dan uzaklaşmak adına eğlenceli bir maceraya yelken açtı. Bu macerada ona Efe, Ece ve İsmail Dede de eşlik etti. Mediha'nın bebek yalanını sürdürme çabası, Elif'in hayatında deprem etkisi yarattı. Çevirdikleri oyunla birlikte bir de Mediha'nın ilginç istekleriyle başa çıkması gerekti. Elif'in Mediha'yla verilmesi gereken zorlu bir sınavı vardı! İlişki Durumu Karışık son bölümünde Düğün günü olanları öğrenen Murat ise Ece'nin telefonuyla Ayşegül'e destek olmak için harekete geçti. Can'ın kalbi Ayşegül diye atarken mantığı Elif'in yanında olması gerektiğini söyledi. Ayşegül'e kendini anlatmak isteyen Can farkında olmadan başlarını derde soktu!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler