MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İlişki Durumu Karışık ilk bölümüyle çok sevildi

Show Tv'nin yaza renk katacak yeni dizilerinden İlişki Durumu Karışık 1. bölümüyle izleyicilerine ve ekranlara "merhaba" dedi. İlişki Durumu Karışık ilk bölümünde izleyiciler karakterleri tanıma fırsatı buldular.

İLİŞKİ DURUMUM KARIŞIK FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYIN

Show Tv'de yaz sezonunda izleyicileri ekranlara bağlayacak bir dizi başladı: İlişki Durumu Karışık. MF Yapım'dan Faruk Bayhan'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Bülent İşbilen'in yaptığı, senaryosunu ise Banu Kiremitçi Bozkurt'un yazdığı İlişki Durumu Karışık 1. bölümüyle izleyicilere keyifli bir akşam yaşattı. Başrollerini Seren Şirince ve Berk Oktay'ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda ise Pamir Tekin, Eda Ece, Mert Türkoğlu, Özlem Öçalmaz ve Gülden Avşaroğlu'nun yer aldığı İlişki Durumu Karışık dizisinin ilk bölümünde izleyenler hem karakterleri tanıdılar, hem de dizinin hikayesini öğrendiler. İlişki Durumu Karışık 1. bölümüyle 4 Haziran Cumartesi akşamı saat 21.00'da Show Tv'de ekrana geldi.

İLİŞKİ DURUMUN KARIŞIK 1. BÖLÜM ÖZETİ

Evde kendi halinde hikaye yazmakta olan Ayşegül, arkadaşlarının yaptığı sürprizle kendini Yunanistan'da tatilde bulur. Arkadaşlarının finanse ettikleri bu tatilde tesadüfen ünlü dizi oyuncusu Can Tekin'le tanışan Ayşegül, kısa sürede işlerin hiç de sandığı gibi olmadığını anlar. Arkadaşlarının ona hazırladıkları asıl 'sürpriz' başkadır. Apar topar İstanbul'a döndüğünde gerçeklerle yüzleşti: Artık bir evi yoktr.Ayşegül'ü bekleyen sürprizler bununla da bitmemiştir, Ayşegül'ün hayatı, tekrar karşısına çıkan Can'la birlikte tamamen değişecektir.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK DİZİSİNİN KONUSU

Show TV'nin yaz ekranına damgasını vuracak projelerden birisi olan "İlişki Durumu: Karışık"; Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi. Dizide neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmayacak. Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece'nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan'ın üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler