MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İbrahim Tatlıses'ten şok haber

İmparator İbrahim Tatlıses'in aralarında 20 yaş fark bulunan kardeşi Hüseyin Tatlı, ilginç açıklamalarda bulundu. Hüseyin Tatlı'nın konuşmaları sırasında İbrahim Tatlıses hakkında şaşırtıcı bir gerçek ortaya çıktı.

İbrahim Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlı, "Sanat Evi"nin daveti üzerine Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkenti Erbil'e gitti. Bu ziyaret esnasında İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu ve merak edilen diğer konulara açıklık getiren Hüseyin Tatlı, İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu için; "Sağlık durumu çok ciddi. Ankara'da özel bir hastanede tedavisi devam ediyor. Kardeşim Mahmut ona refakat ediyor." dedi.

"ASLEN BURALIYIZ"

Hüseyin Tatlı'nın konuşmaları sırasında İbrahim Tatlıses hakkında şaşırtıcı bir gerçek ortaya çıktı. İmparator, pek çok kez Arap bir babadan ve Kürt bir anneden doğduğunu dile getirmiş olsa da kardeşi Hüseyin Tatlı şunları söyledi: "Büyükbabam Güney Kürdistan'dan Urfa'ya göç etmiş. Yani, baba tarafımız aslen Güney Kürdistanlı, anne tarafımız ise Urfalı. Yani aslında aslen buralıyız."

"İBRAHİM TATLISES KÜRTLÜĞÜNÜ İNKAR ETMEDİ"

Sanat Evi'nin sahibi olan Şıkar Mamed ise uzun yıllardır Tatlıses ailesi ile yakın dost olduklarını belirtti. İbrahim Tatlıses ile anılarını paylaşan Şıkar Mamed: "İbrahim Tatlıses ilk kez 2005 yılında Güney Kürdistan'a geldi. Basın toplantısı yapmadan önce, basın mensuplarına Kürtlük'le ilgili soru sorulmamasını rica etti. Çünkü Türkiye'de onun için sorun çıkartılacağı belirtilmişti. Basın mensupları da bu durumu çok büyüttü. İbrahim Tatlıses hiçbir zaman Kürt olduğunu inkâr etmedi. Bütün dünya da onun Kürt olduğunu biliyor. Ancak Tayyip Erdoğan'a olan yakınlığından dolayı sorun çıkartılmasını istemedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler