MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnadına Aşk 10. bölümde Defne, köşkü bastı

Fox ekranlarının renkli dizisi İnadına Aşk son bölümü ile izleyicilerine keyifli bir akşam yaşattı. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi İnadına Aşk'ta Defne, köşkü bastı. İşte, "İnadına Aşk 10. bölümde neler yaşandı?" sorusunun yanıtı!

İNADINA AŞK 10. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaşan İnadına Aşk 10. bölümü ile kaldığı yerden devam etti. Laz kızı Defne ile plaza playboyu Yalın Aras'ın çekişmeli aşkını kimi zaman eğlenceli kimi zamansa romantik sahnelerle ekrana taşıyan İnadına Aşk son bölümünde, olayların ardı arkası kesilmedi: Yeşim ve Çınar, Toprak yüzünden çok büyük bir kavga etti. Defne ve Yalın aşkı ise yeni bir sınav vermek zorunda kaldı. Başrollerini Açelya Topaloğlu ile Can Yaman'ın paylaştığı İnadına Aşk 10. bölümü 3 Eylül Perşembesaat 20.00'de Fox Tv'de yayınlandı!

İNADINA AŞK 10. BÖLÜM ÖZETİ

İnadına Aşk son bölümünde Leyla son saniyede Yalın'ı, Toprak'ın elinden kurtarır ama bunun için başvurduğu yol, her ikisini de sarstı. Babaannenin ve Doruk'un onları birleştirmek için oynadığı oyunlar da bu sarsıntının üstüne eklenince ikisinin de dünyası şaştı. Yeşim Çınar'la ilişkilerini dedesine anlattı ve Çınar, Arasların evine yemeğe davet edildi. Ancak o gün Yeşim ve Çınar, Toprak yüzünden çok büyük bir kavga ettiler. Çınar, eşim'e verdiği ayrılmama sözünü tutabildi mi? Deniz ve Ezgi, arkadaş olarak iyi bir çift olmuşlardı. Ezgi, Deniz'in göründüğünden çok daha fazla bir adam olduğunu keşfetmeye başladı. İnadına Aşk 10. bölümünde Yalın ve Defne ise aşklarının en güzel, en tatlı günlerini yaşamaktaydılar. Plaza kalasının içinden şahane bir sevgili çıkmıştı. Ama Defne'nin abi korkusu, bu ilişkinin ciddi bir sınava girmesine yol açtı. Yalın'ın ilişkilerini açıklama isteği Defne'yi zor durumda bıraktı. Defne bu sınavı atlatabildi mi?

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler