MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnadına Aşk 15. bölümde Defne ve Yalın basıldı

İnadına Aşk son bölümüyle yine izleyicilerine unutlmaz bir akşam yaşattı. Fox ekranlarının merakla beklenen ve ilgiyle takip edilen dizilerinden olan İnadına Aşk 15. bölümde şuurunu kaybedene kadar içen Yalın, sarhoş oldu ve Defne'nin kapısına dayandı. İşte, İnadına Aşk son bölümde yaşananlar!

Renkli senaryosuyla dikkat çeken İnadına Aşk son bölümüyle dizi severlerin keyifli dakikaler geçirmesini sağladı. Fox Tv'nin sevilerek izlenen dizisi İnadına Aşk'ın bu hafta ekrana gelen 15. bölümünde sürprizler bitmek bilmedi. Tamamen zıt karakterler olan Defne ve Yalın'ın yollarının kesişme hikayesini kimi zaman duygusal kimi zamansa eğlenceli bir şekilde ekrana taşıyan dizinin son bölümünde çiftler arasında gel gitler devam etti. Şuurunu kaybeden Yalın soluğu Defne'nin yanında alınca, ikili tekrar yakınlaştı. Türkiye'nin en önemli yönetmenlerinden Osman Sınav'ın ilk romantik komedi dizisi İnadına Aşk büyük sürprizleriyle 8 Ekim Perşembe akşamı Fox Tv'deydi!

İNADINA AŞK'TA SON BÖLÜM ÖZETİ

İnadına Aşk'ta son olarak; İlişkilerini bitiren Defne ve Yalın daha fazla yalnız kalmaya dayanamayarak tekrar bir araya geldi. İlişkilerinde sorunlar yaşayan Yalın ve Çınar ayakta duramayacak kadar sarhoş oldular. Şuurlarını kaybedecek kadar içen ikili sokak ortasında deli divane dolaştılar. Yalın soluğu Defne'nin yanında aldı. Yarı baygın bir şekilde Defne'nin davetsiz misafiri olan Yalın, eve camdan girerek Defne'yi şaşırttı. Yalın'ın bu hali Defne'nin yumuşamasını sağladı.İnadına Aşk 15. bölümünde dizinin bir diğer çifti Ezgi ve Deniz'in ilişkisi ise son derece olumlu gelişmelerle ilerliyordu. Ancak arkadaşlarının yaşadıkları sorunlar, bizimkilerin başbaşa kalmasına bir türlü izin vermedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler