MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnadına Aşk 2. bölümde Defne'ye büyük şok

Laz kızı Defne ve çapkın Yalın'ın renkli hikayesi İnadına Aşk son bölümü 9 Temmuz Perşembe akşamı saat Fox Tv ekranlarında izleyicileriyle buluştu. İnadına Aşk 2. bölümde Defne ninesine yakalanmamak için büyük bir çapa gösterdi.

İNADINA AŞK 2. BÖLÜM 2 FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!
İNADINA AŞK 2. BÖLÜM 3 FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Romantik komedi tadındaki İnadına Aşk son bölümü renkli sahneleriyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Dizinin bu bölümünde pek de uygun olmayan bir şekildeyken Yalın ile aynı evde bulunan Defne, bu kez nenesine yakalanma paniği yaşadı. Yapımcılığını Sinegraf'ın üstlendiği, başrollerini Açelya Topaloğlu ile Can Yaman'ın paylaştığı, Türkiye'nin en önemli yönetmenlerinden Osman Sınav'ın ilk romantik komedi dizisi İnadına Aşk 2. bölümüyle 9 Temmuz Perşembe akşamı saat 21.00'de Show Tv ekranlarına geldi.

İNADINA AŞK 2. BÖLÜM ÖZETİ

İnadına Aşk son bölümünde; Laz kızı Defne ve, Arass Teknoloji'nin yakışıklısı Yalın arasındaki sürtüşme son hız devam ederken, ikili arasındaki aşk kıvılcımları kendini gösterdi. Tamamen zıt karakterler olan Defne ve Yalın'ın birbirlerinden nefret etmesi ve sürtüşmeleriyle başlayan hikayeye bir de Defne'nin abisiyle ninesi aynı anda dahil olunca, İnadına Aşk 2. bölümü birbirinden renkli sahneleriyle ekrana geldi.Defne, banyoda üç erkekle annanesinin yakalanmamak için akla karayı seçmek zorunda kaldı.

İNADINA AŞK KONUSU

Erkekler inatçı, kadınlar inatçı, aşk hepsinden inatçı... Yapımcılığını Sinegraf'ın üstlendiği, başrollerini Açelya Topaloğlu ile Can Yaman'ın paylaştığı, Türkiye'nin en önemli yönetmenlerinden Osman Sınav'ın ilk romantik komedi dizisi İnadına Aşk, her yaştan gencin gözdesi olacak. İnadına Aşk; içinde aşk, sevgi, nefret ve oyun dolu bir romantik komedi dizisi. Her şey Karadenizli bir ailenin kızı olan Defne'nin, Aras Teknoloji'nin yakışıklı ve çapkın patronu Yalın'ın yanında işe girmesiyle başlar. Tamamen zıt karakterler olan Defne ve Yalın'ın birbirlerinden nefret etmesi ve sürtüşmeleriyle başlayan hikaye, Defne'nin maço ağabeyi Çınar'ın müdahaleleriyle iyice karışır. Ama asıl cümbüş, Çınar'ın Yalın'ın kız kardeşi Yeşim'e aşık olmasıyla kopacaktır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler