MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnadına Aşk 23. bölüm finaliyle şaşırttı

İnadına Aşk 23. bölümüyle izleyici karşısında çıktı. Romantik komedi dizisinin son bölümünde Defne'ye kızan Yalın, öyle bir şey yaptı ki Defne'nin kalbi paramparça oldu. İşte, İnadına Aşk 23. bölüm detayları!

Renkli senaryosu ve dinamik kadrosu ile tüm dikkatleri üzerine çeken İnadına Aşk son bölümüyle yine ekrana kilitledi! Türkiye'nin en önemli yönetmenlerinden Osman Sınav'ın ilk romantik komedi dizisi İnadın Aşk bu hafta 23. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Açelya Topoğlu, Can Yaman, Nilay Duru ve Eren Vurdem'in başrollerini paylaştığı İnadına Aşk, son bölümünde çiftler arasında krizler devam etti. Defne ve Yalın arasındaki uçurum öylesine büyüyor ki Yalın, soluğu eski sevgilisinin kapısında aldı. Peki, Defne Yalın'a kendisini affettirebildi mi? Dizinin diğer çiftleri arasında neler yaşandı?Sürprizlerin, maceranın ve şaşırtıcı gelişmelerin eksik olmadığı İnadına Aşk 23. bölümüyle dün akşam saat 20.00'de Fox Tv'deydi!

İNADINA AŞK 23. BÖLÜM ÖZETİ

İnadına Aşk son bölümünde Yalın, herkesi dağ evinde bırakıp ortadan kayboldu. Defne, Yalın'a ulaşmak için her yolu dener. Adem'i bile peşine takar ama sonuç alamaz. Oysa Yalın hiç kimsenin ummadığı bir yerdeydi. Eski sevgilisi Aslı'nın evinde... Songül ve Damla, Defne ile Yalın'dan af dileme konuşması için provalar yaparken Yalın hiçbir şey olmamış gibi şirkete geldi. Kendini affettireceğine çok emin olan Defne, Yalın'a her yaklaşmak istediğinde onun duvarlarına tosladı. Yeşim abisinden annesinin düğününe katılması için izin aldı. Yalın'ın beklenmedik cevabı Yeşim'i umutlandırdı. Çınar ise elleriyle duvarını yıktığı evi Yeşim'e göstereceği için çok heyecanlıydı. Yeşim, Çınar'ın bu sürprizini görünce nasıl bir tepki verdi? İnadına Aşk 23. bölümünde Leyla ve Toprak arasında da yeni gelişmeler vardı. Leyla, velilerle çıktığı kahvaltıda üniversiteden eski bir arkadaşı ile karşılaştı. Leyla'nın aksine kariyerinde ilerlemiş olan bu arkadaş, Leyla da yeniden çalışma isteği doğurdu. Bu isteği duyan Toprak'ın tepkisi ne oldu? Deniz ise güven sorununu artık aştığını düşündüğü Ezgi'ye kendini açmaya başladı. Hayatında ilk defa annesine bir kadından bahsetti. Adem'in Habibe'ye olan aşkı gün geçtikçe artmaktaydı. Aşkının karşısına çıkmaya hazırlanan Adem, Habibe'nin veda manisini okuyunca ne yaptı?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler