MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnadına Aşk 29. bölümde sürpriz evlilik teklifi vardı

Romantik komedi dizisi İnadına Aşk 29. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Artık çarşamba günleri ekrana gelmeye başlayan İnadına Aşk son bölümünde izleyiciler, sürpriz bir evlilik teklifi sahnesine tanık oldu.

Fox'un renkli dizisi İnadına Aşk yeni gününde izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Ekran macerasına artık çarşamba günleri devam etmeye başlayan İnadına Aşk 29. bölümü ile dizi severlerin karşısına çıktı. Eğlenceli senaryosu ve sevilen kadrosuyla kısa sürede dizi severlerin gönlünde taht kuran dizide bu hafta kayınçoların görümceleri kaçırması, Barutçu ve Aras aileleri arasında bomba etkisi yarattı. Süreyya Dede sıkıyönetim ilan ederken, Barutçularda Toprak Barutçu'nun devri başladı. Aşıkların bu gelişmeler karşısına ne yapacağı büyük merak konusuydu! Başrollerini Açelya Topoğlu, Can Yaman, Nilay Duru ve Eren Vurdem'in paylaştığı İnadına Aşk 29. bölümüyle 13 Ocak Çarşamba akşamı Fox Tv'deydi!

İNADINA AŞK'TA ORTALIK KARIŞIYOR

Kayınçoların görümceleri kaçırması olayı, İnadın Aşk'ta bu hafta büyük bir krize neden oldu. Bu gelişme, Barutçu ve Aras ailelerine bomba gibi düştü. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildi. Süreyya Dede sıkıyönetim ilan ederken Barutçu Apartmanı'nda Toprak Barutçu diktatörlüğü devri başladı. Defne'yi Toprak'ın asla bulamayacağı bir yere götüren Yalın bu aşk için her şeyi yapmaya kararlıydı. Defne ise hem kırgın hem kızgındır ve Yalın'a direnmeye kararlıydı. Ama mağara adamı Yalın, bu direnci kırmak için elinde bir yüzükle Defne'nin önünde diz çökmeyi bile göze aldı.

İLK GÖRÜŞTE AŞK

Çınar ise karısını kaçırdığı ve bu evlilikte borusunu öttürdüğü için mutluydu ama başına geleceklerden haberi yoktu. Yeşim kaçırıldığı evde iki cephede birden savaşmaya başladı. Hem onu kaçıran kocasıyla hem de onu geri vermek isteyen kaynanası Pembe Sultan'la. Yeşim'e beklenmedik bir destek verip sosyal medyada kız kaçırmaya karşı kampanya başlatan Habibe, en büyük desteği Adem'den gördü. Ama bu arada Toprak da İblis'i kaçakların peşine takmıştı ve İblis Yalın'ın izini sürerken Aslı'yla karşılaşınca olanlar oldu. İlk görüşte aşk, İblis'i de vurmuştu. Polat ise abisinin Defne'yi bulup bir odaya kilitlemeyi planladığını öğrenince elindeki pasaport kozunu kullanarak Nehir'in yardımını aldı ve Defne ile Yalın'ın peşine düştü. Kardeşini onlardan önce buldu, Yalın Aras'tan da, Toprak Barutçu'dan da kurtardı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler