MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnadına Aşk 3. bölümde ortalık yine karıştı

İnadına Aşk 3. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Eğlenceli sahnelerin yaşandığı İnadına Aşk 3. bölümde şirkette ortalık fena karıştı. Aralarındaki gerilim artan Defne ve Yalın şirketi birbirine kattı.

Romantik komedi tadındaki İnadına Aşk son bölümü oldukça renkli sahneleriyle ekrana geldi. Dizinin bu bölümünde Yalın ile aynı ofiste çalışmaya başlayan Defne sinirlerine hakim olamayınca, Defne ile Yalın adeta şirketi birbirlerine kattı. Ayrıca Çınar ile Yeşim arasındaki çekişme de devam etti.Yapımcılığını Sinegraf'ın üstlendiği, başrollerini Açelya Topaloğlu ile Can Yaman'ın paylaştığı,İnadına Aşk 3. bölümünde izleyiciler bir de sürpriz bir çiftle karşı karşıya geldi.Türkiye'nin en önemli yönetmenlerinden Osman Sınav'ın ilk romantik komedi dizisi İnadına Aşk 3. bölümüyle 16 Temmuz Perşembe akşamı saat 21.00'de Show Tv ekranlarına geldi.

İNADINA AŞK 3. BÖLÜM ÖZETİ

Fox'un yaza özel dizilerinden İnadına Aşk 3. bölümünde yine bol koşturmaca var. Bir önceki bölümde Damla'ya inat işe giren Defne ile hissettiği duygulara anlam veremeyen Yalın, dizinin son bölümünde plazanın içinde çocuklar gibi koşturdu. İnadına Aşk son bölümünün en eğlenceli anları ise bu sahneler oldu. Başrollerinde Açelya Topaloğlu, Can Yaman, Nilay Duru, Eren Vurdem, Cevahir Turan'ın rol aldığı İnadına Aşk dizisinin 3. bölümünde Çınar ve Yeşim arasında da kıskançlık rüzgarları esti. Deniz ile Ezgi arasında ilginç bir an yaşandı. Ezgi, Deniz'e mani olmak için onun gözünü korkutmaya çalıştı.

İNADINA AŞK KONUSU

Erkekler inatçı, kadınlar inatçı, aşk hepsinden inatçı... Yapımcılığını Sinegraf'ın üstlendiği, başrollerini Açelya Topaloğlu ile Can Yaman'ın paylaştığı, Türkiye'nin en önemli yönetmenlerinden Osman Sınav'ın ilk romantik komedi dizisi İnadına Aşk, her yaştan gencin gözdesi olacak. İnadına Aşk; içinde aşk, sevgi, nefret ve oyun dolu bir romantik komedi dizisi. Her şey Karadenizli bir ailenin kızı olan Defne'nin, Aras Teknoloji'nin yakışıklı ve çapkın patronu Yalın'ın yanında işe girmesiyle başlar. Tamamen zıt karakterler olan Defne ve Yalın'ın birbirlerinden nefret etmesi ve sürtüşmeleriyle başlayan hikaye, Defne'nin maço ağabeyi Çınar'ın müdahaleleriyle iyice karışır. Ama asıl cümbüş, Çınar'ın Yalın'ın kız kardeşi Yeşim'e aşık olmasıyla kopacaktır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler