MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnadına Aşk 5. bölüm Defne'den çıldırtan ideal erkek tarifi

İnadına Aşk 5. bölümü 30 Temmuz Perşembe akşamı izleyicileriyle buluştu. Dizinin çiftlerinin çekişmelerinin devam ettiği İnadına Aşk 5. bölümünde Defne'nin hayalindeki ideal erkek tarifi, Yalın'ı çıldırttı.

İNADINA AŞK 5. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Romantik komedi tadındaki İnadına Aşk 5. bölümü yine reytingleri alt üst etti. İnatçı laz kızı Defne ve plaza playboyu Aras'ın bir dargın bir barışık ilişkisini anlatan dizinin bu bölümünde; Pembe Sultan torunlarını durdurması için Toprak'ı çağırdı, işler fena karıştı. Defne'nin ideal erkek tanımı ise Yalın Aras'ı çilden çıkarttı. Başrollerini Açelya Topaloğlu ile Can Yaman'ın paylaştığı İnadına Aşk 5. bölümünde izleyicileri yine aşkın çekişmeli hali bekliyordu. Yayınlandığı ilk bölümden bu yana reytingleri zorlayan dizi İnadına Aşk son bölümü 30 Temmuz Perşembe akşamı ekrana geldi.

İNADINA AŞK 5. BÖLÜM ÖZETİ

Fox ekranlarının eğlenceli aşk dizisi İnadına Aşk 5. bölümünde; Yalın'ın defneyi kıskandırmak için Damla ile çıktığı yemek ayağına dolandı. Magazincilerin objektiflerine Damla ile takılan Yalın'ın yardımına ise Yeşim ve Defne'den kıskandığı Deniz yetişti. Peki, ikilinin bu çabası boşa mı çıktı? İnadına Aşk son bölümünün asıl olay konusu ise Toprak'ın dönüşü oldu. Torunlarınızaptedemeceğini düşünen Pembe Sultan, Toprak'a her şeyi anlattı, büyük tehlike kapıdaydı. Dizinin bir diğer şaşırtıcı sahnesi ise Yalın Aras'a olan aşkını bir türlü kabullenmeyen Defne ve duygularına anlam veremeyen Yalın'ın ilişkiler üzerine konuştuğu anlardı. Bu anlarda Yalın, Defne'nin ideal erkek tanımıyla çileden çıktı. Çınar ve Yeşim cephesinde ise yine çekişme yaşandı. Çınar'ın bitmek bilmeyen kıskançlıkları, Yeşim'i çileden çıkardı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler